A Volvo bemutatta legújabb modelljét, és nem is akár hogyan - Szponzorált tartalom

209068_still_from_new_volvo_xc60_brand_film.jpgBizonyára nagyon sokan tudjuk, hogy a világ legbiztonságosabb autóit a Volvo gyártja. A technika fejlődésével azonban újabb és újabb hihetetlen dolgot hozhat létre az emberiség, amivel akár életeket is menthetnek. Bemutatjuk a Volvo XC60-as modell legújabb szuperképességét. 

Nagyszerű autó, hihetetlen biztonság

“Sometimes the moments that never happen, matter the most.” - vagyis ˝Néha azok a pillanatok a legjelentősebbek, amelyek soha nem történnek meg.˝ Ez az alap gondolata a Volvo legújabb modelljének, és természetesen reklámjának. Ahogyan azt a leadben is írtuk, az egyik legbiztonságosabb autómárkáról van szó. 

Te is tudod, hogy az iskolakezdéssel egy időben, az utak hemzsegnek a figyelmetlen kisgyerekektől, akiknek még nincs olyan nagy félelemérzetük, még nem alakult ki bennük az érzés, hogy például mi történik, ha kilép egy autó elé. Azt hiszik, hogy az sofőrök figyelnek rá akkor is, ha ő nem figyel. A Volvo új modellje egy igazi őrangyal, hiszen az ultramodern biztonsági technológiáknak köszönhetően elkerüli a bajt. Nagy sebességnél pihentetőbbé teszi a vezetést, ugyanis a rendszer szükség esetén finoman a kormányzásba, ezzel elősegítve a pontos iránytartást.

 

 

Persze most nem akarunk belemenni mindenféle műszaki részbe, hiszen napokig lehetne róla beszélni, hogy milyen tökéletes a funkció. Inkább engedd meg, hogy még erről a szívszorító reklámról írjunk pár szót, hiszen nagyszerű mind a mondanivalója, mind a kivitelezése (mondjuk egy ilyen elegáns és kifinomult autóhoz nem is tudnánk mást elképzelni)... A történet tökéletesen fedi a gondolatot, amit a legelső bekezdésben írtunk. Mi lett volna ha... Szerencsére nem történt semmi rossz a nagyszerű technikai fejlődésnek köszönhetően, de enélkül könnyen kerülhetett volna bajba a kislány.

209068_still_from_new_volvo_xc60_brand_film_1.jpg

209069_still_from_new_volvo_xc60_brand_film.jpg

Személyes tapasztalatok

A mi családunkban apunak van egy S80-as Volvo-ja, és mondanom se kell, hogy igazán csodálatos érzés benne utazni. Gyönyörű kívül és belül is, nem mellesleg hihetetlen kényelmes. Főleg télen, amikor a mínusz 20 fokból beülsz, és elindítod az ülésfűtést... Na ha valami, hát az isteni! De a biztonságérzetnél, amit nyújt, egyszerűen lenyűgöző. Persze nem a mostani évjáratokról beszélünk, ettől függetlenül még mindig ugyan olyan csúcsmodellnek számít, és ugyan annyira imádjuk, mint amikor kigurult a szalonból.

 

A bejegyzést a Volvo szponzorálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1112803624

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása