Így készült az elképesztően stílusos illusztráció a Pixibox 5. születésnapjára

pixibox-bea-12-lead.jpgSápi Beáta nevével már találkozhattál a blogunkon, hiszen Facebook borítóképeinket ő készíti nekünk. Az utóbbi időben több nagy projekten dolgozott: ő készítette a Pixibox és a L'Occitane közös beautydobozkájának illusztrációját, ezen kívül egy jól ismert kozmetikai márkával is kollaborált. Nézd meg te is meseszép munkát!

Az illusztráció a tervezéstől a dobozig

Bea mindig sok képet oszt meg munkáiról Instagramján és Facebookján, így figyelemmel kísérheted, hogy mikor milyen rajzokon dolgozik. A legutóbbi együttműködéseiről is posztolt jó néhány képet, így megtudhattuk, hogyan is készült lépésről lépésre a hölgy, aki a Pixibox szülinapi kiadásán látható.

˝Mint általában, most is több változat készült, amíg kialakult a végleges design.˝

Ez a parfümös üvegcse ugyan kisebb méretben lett felhasználva, mégis nagy munka áll mögötte.

Amint látod, a főszereplőből nem csak egy verziót rajzolt Bea: ˝Több változat készült, fehér felsős, sálas, számozott stb. végül az ékszerek nyertek fekete felsővel. Ezek apró változtatások, de a végső összkép szempontjából fontosak. Mert az ördög a részletekben rejlik.˝ - írta a képhez az illusztrátor.

Nézd meg a galériát is!

Ahogyan azt a bevezetésben is írtuk, Bea az Oriflame-el is együtt dolgozott. Az egyik sajtóeseményen többek között hírességekről és bloggerekről készített portrékat, illetve a szépségmárka katalógusában egy vele készült interjú is található.

oriflame-bea-2.jpg

oriflame-bea-5.jpg

oriflame-bea-6.jpg

oriflame-bea-8.jpg

oriflame-bea-10.jpg

 

Ha szeretnéd nyomon követni a divatillusztrátor munkásságát, akkor ne felejtsd el követni őt Facebookon és Instagramon! Hidd el, rajzai mindig színt fognak varázsolni napjaidba!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1313120326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása