Utazz a kényelemben - Ilyen szetteket állíts össze utazásodhoz

a777af6d476d47b2c9f0dcbebbed8f95.jpgSokat utazol repülővel, vonattal, esetleg busszal? Persze azért a felsorolásból nem hagyhatom ki az autót sem, főleg ha egy hosszabb távra mész vele. A kényelem mindig elengedhetetlen, és nemcsak a szürke hétköznapokon, hanem kiruccanások közben is. Összeállítottam néhány szettet, amit én szívesen felvennék egy hosszabb útra. Mutatjuk!

Elegáns vagy kényelmes? 

Bevallom őszintén, hogy még soha nem utaztam repülőn, de ha egyszer eljön az én időm is, akkor biztos az elegáns-kényelmes kombinációt választanám. És hogy miért? Az első légi utazásomnak szeretném megadni a módját, de azt nem szeretném, hogy azért legyen emlékezetes, mert szétszúrta a hátamat, a lábamat, vagy bármilyen testrészemet a kényelmetlen felső, vagy nadrág. Na de ez igaz a cipőre is! Ha feltörné a sarkamat egy lábbeli, akkor tuti, hogy tönkre tenné az egész utamat, így én biztosan nem új cipőben kelnék útra, hanem valami olyanban, ami már be van járatva, és baromi kényelmes is. 

screenshot_3_1.jpg

Ha nem tudod elengedni a stílust...

Persze az előző szett is rendkívül stílusos, viszont ezúttal a lazaságra gondolok. Amennyiben a farmereid a szívedhez nőttek, és még egy repülőút erejéig sem tudod elengedni, hidd el, én megértem. De azért fontos, hogy a farmer mellé kényelmes ˝hozzávalókat˝ válasszunk, hiszen ha egészen az Amerikai Egyesült Államokig repülsz (ami az én egyik nagy titkos vágyam), akkor bizony hosszú útra kell számítani. És ha már Amerikáról van szó... Tudtad, hogy a Victoria's Secret fehérnemű márka is onnan származik? Méghozzá San Franciscoban 1977-ben alapították. Mostanra már Budapesten is megtalálhatóak, méghozzá a budapesti reptéren. Még nem volt szerencsém ellátogatni, de ami késik az nem múlik, és biztos, hogy képekkel is bombázni foglak titeket a beszerzett szuvenírekről. 

screenshot_4.jpg

Csak melegítő és más semmi!

Sokan választják az utazáshoz a melegítőt, hiszen talán ezeknél nincs is kényelmesebb darab. Görögországba autóval is utazhatsz, ami igen sok időt vesz igénybe, de ha a repülőt választod, akkor pillanatok alatt ott lehetsz a mesebéli országban. Felszállás előtt pedig szánj egy kis időd a Budapest Airport boltjaira, mert ahogyan azt már említettem, különleges márkákkal találkozhatsz. Ha találsz valamit, amit szívesen magaddal vinnél az útra, akkor tudd, hogy a vásárolt csomagokat nyugodtan felviheted a gépre. Repülésre és vásárlásra fel!

screenshot_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8813310969

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása