facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

A KENDER JÓTÉKONY HATÁSAI

2017. május 15. - Hajdú Mercédes

kendermagolaj-lead-lbf.jpgBizonyára meglepődtél, amikor elolvastad a címet (bevalljuk, hogy mi sem gondoltuk volna), de igen. A kendernek elképesztően sok jótékony hatása van. Mi most megosztunk néhány információt amit jó, ha tudsz!

Tovább

ÚJRA DIVATOSAK A CSILLAG MINTÁS CUCCOK? NEKED TETSZENEK?

csillag-minta-lbf-lead.jpgNem is olyan régen történt, amikor mindenkinek volt legalább egy olyan darabja, amin csillagok voltak: öv, táska, cipő, nadrág, és főleg pólók. Most úgy tűnik, ez a minta visszatér a divatba, és nem is akár hogyan! A legnevesebb tervezők imádják..

Tovább

SZEMETESEK HELYETT VÁZÁK - GYÖNYÖRŰ VIRÁGOK NYC UTCÁIN

nyc-viragok-kukaban-lbf-lead.jpgNa ilyet nem látni minden nap! Egyszerűen elképesztő, és egyszerre gyönyörű dolgot hozott létre egy floral designer, mindezt néhány szemetes, és "pár szál" gyönyörű virág segítségével. Nézd végig a képeket, mert tuti, hogy el fog akadni a szavad!

Tovább

MÁJUSI RUHA BÖRZE - EZEK NEM MARADHATNAK KI SZEKRÉNYEDBŐL!

majus-ruha-borze-lbf-lead.jpgValószínűleg mindannyian várjuk már a nehezen érkező nyarat, de eljött az ideje, hogy a ruhatárunkat is felkészítsük rá. Mi nagyon bátortalanak voltunk, és inkább 1-2 melegebb pulcsit is beszereztünk, de belegondoltunk, hogy mi lesz velünk, ha beköszönt a kánikula?! 

Tovább

TAVASZI KÖRÖMINSPIRÁCIÓK

korom-kep-lbf.jpgFagyiszínek, unikornis manikűr, virágok, hologram- a tavaszi körömtrend minden, csak nem unalmas. Összegyűjtöttük a legfrissebb köröminspriációkat Instagramról, hogy ne csak a lelkünk, de a körmünk is tavaszba öltözzön!

Tovább