facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

Így készült az elképesztően stílusos illusztráció a Pixibox 5. születésnapjára

2017. november 05. - Hajdú Mercédes

pixibox-bea-12-lead.jpgSápi Beáta nevével már találkozhattál a blogunkon, hiszen Facebook borítóképeinket ő készíti nekünk. Az utóbbi időben több nagy projekten dolgozott: ő készítette a Pixibox és a L'Occitane közös beautydobozkájának illusztrációját, ezen kívül egy jól ismert kozmetikai márkával is kollaborált. Nézd meg te is meseszép munkát!

Tovább

Átrendezte az időjárás a hétvégi programod? - #eztcsináld

esos_ido_lead-lbf.jpgBár már előre fel lehetett készülni a rossz időre, mégis a legtöbben bíztunk abban, hogy az előrejelzések tévednek. Hát úgy tűnik, hogy most sajnos nem hibáztak. Amennyiben a te programjaidat is keresztülhúzta a zuháré, akkor kattints a bejegyzésünkre és tudd meg, mit ajánlunk neked az unalom elűzéséhez!

Tovább

Őszi köröm inspirációk, amiket biztosan imádni fogsz!

oszi_korominspiraciok-lbf-lead.jpgMár megint mész manikűröshöz, de nem tudod, milyen mintát akarsz? Szeretnél néhány őszies ecsetvonást, de nincs ihleted? Akkor engedd meg, hogy segítsünk neked!

Tovább

Ez annyira fehér! - Kipróbáltuk a Signal White Now Touch tollat

signal-white-now-touch-lbf-lead_1.jpgAnnyira sokat szemeztem a Signal új fehérítő tollával, és nemrég végre kipróbálhattam. A PIXIBAG júliusi kiadásába ugyanis egy ilyen fehérítő tollat rejtettek el, aminek én elképesztően örültem, na meg persze ki is próbáltam. És hogy milyen élmény volt? Az kiderül a bejegyzésből!

Tovább

A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?

amywinehouse-lbf-lead.jpgHa azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez veled sem történik másként. Nézd meg, hogy melyek életünk legikonikusabb frizkói! Egyébként néhány magyar ikont is elrejtettünk válogatásunkban...

Tovább