facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

MESESZÉP FOTÓK A FÖLD NAPJA ALKAMÁBÓL

2017. április 22. - Hajdú Mercédes

fold-napja-lead-lbf.jpgMinden évben április 22-én van a Föld napja. Mi most néhány elképesztően gyönyörű, utazáshoz kapcsolódó fotó gyűjteménnyel fogjuk megünnepelni, ami biztosan Neked is fog tetszeni, úgyhogy nézd végig őket!

Tovább

SMINKES INSPIRÁCIÓ A FESZTIVÁL SZEZONRA

fesztivalsminkinspo_cover.jpg

Ugyan a felhős hosszúhétvége után még elég távolinak tűnhet ez a téma, hétvégén Kalifornia hivatalosan is megnyitotta a 2017-es fesztivál szezont a Coachellával. Ami szimplán annyit tesz, hogy lassan itt az ideje, hogy mindenki előhozza a mélyen bujkáló művészlélek, zeneszakértő, legtrendibb arcát és gyorsan írja ki a szabikat a legforróbb nyári napokra – reméljük... bár már a gumicsizmával is kibékült mindenki. Tavaly az ideiglenes tetoválásoké, idén az extrém sminkeké lesz a főszerep. Ehhez hoztunk pár inspirációs alapot.

Tovább

A PUMA TELJESEN LEVETT A LÁBUNKRÓL MINKET AZ ÚJ KAMPÁNYKÉPEKKEL

cara-puma-lead-lbf.jpgA PUMA márka legújabb kampányára csak annyit mondunk: CUKI! Cara Delevingne mellett ugyanis egy igazán édes állat is pózolt a fotókon, és mondanunk sem kell, hogy teljesen belopta magát a szívünkbe..

Tovább

6 TAVASZI KABÁT A BOLTOK VÁLLFÁIRÓL

tavaszi-kabat-lbf-lead.jpgUgye hallottad már azt a mondást, hogy ravasz a tavasz? Ha jobban belegondolsz ez tényleg így van, hiszen az egyik pillanatban ragyogóan süt a nap, a másikban meg szakad az eső. Ilyenkor jó, ha van nálunk egy kiskabát, hogy felkapjuk a hátunkra. Persze tudjuk, hogy egy óriási viharban nem ez a legjobb probléma megoldó módszer, de mégis sokat segíthet!

Tovább

EZ A MI GLAMOUR LISTÁNK

glamour-lista-lead.jpgA héten startol a Glamour-napok kupon láz és hát persze, hogy mi sem maradhatunk ki belőle! Mi már ki is vagdostuk a magazinból őket, sőt, már sorrendet is állítottunk fel, na meg természetesen egy kívánságlistát is, amit most meg is fogunk osztani Veled!

Tovább