home.pngfacebook.pnginstagram.png


Little Black Fashion

EGY HÉTVÉGE MILÁNÓBAN? BÁRMIKOR!

2016. október 23. - Dorogi Bea

milano-kepek-lbf-lead.jpgNincs már több szabadságod, de mégis mehetnéked van? Szeretnél világot látni, de nincs sok időd? Használd ki a közelgő hosszú hétvégét és irány Milánó! Ez a nyüzsgő, elegáns, kozmopolita város csak arra vár, hogy felfedezd!

Tovább

HALLOWEENI DEKORÁCIÓK OLCSÓN, MÉGIS STÍLUSOSAN!

halloween-dekoracio-lbf-lead.jpgVégre közeledik egy ünnep amikor a dekorációk kedvelői izzíthatják a legjobb ötleteket, hiszen nyakunkon a halloween! Mi az egyszerű, olcsó, mégis látványos díszeket kedveljük, amelyeket akárki elkészíthet, és nem igényelnek drága alapanyagokat vagy komplikált eszközök használatát. Mutatjuk az ötleteket!

Tovább

ÍGY ÖLTÖZKÖDJÜNK KREATÍVAN EGY NAGYON HIDEG NAPON

kreativ-hideg-outfit-lbf-lead.jpgAmikor beköszönt a hideg időszak általában minden erőnkkel azon vagyunk, hogy rétegesen és melegen öltözzünk. Azonban még mindig fontos az is, hogy sikerüljön valami kreatív, stílusos szettet összeállítani, ezért most adunk néhány ötletet, hogy mire figyelj oda!

Tovább

ÍGY SZEDHETJÜK KI A RÚZSFOLTOKAT RUHÁINKBÓL KÖNNYEDÉN

ruzsfolt-lbf-lead1.jpgA rúzsfolt az egyik legmakacsabb folt a mai napig, amit alig lehet (vagy talán egyáltalán nem is tudunk) kiszedni ruháinkból, még a legmenőbb mosószerekkel sem. Mi most találtunk egy videót, amiben egy különleges megoldás látható. Bevalljuk őszintén, még nem próbáltuk ki, ettől függetlenül úgy gondoltuk, hogy megosztjuk veletek!

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu