home.pngfacebook.pnginstagram.png


Little Black Fashion

ÜNNEPI DIVATTIPPEK A TÉLI MÍNUSZOKRA - MIDISZOKNYA, BÁRSONYBORÍTÁS ÉS EZÜSTÖS CSILLOGÁS

2016. december 08. - Hajdú Mercédes

unnepi-divattippek-lead-lbf.jpgAz idei tél hívószavai: pliszírozott szoknya, szőrmerátétes hátizsák és bársony minden mennyiségben! Bár a decemberi dércsípte reggelek eleinte elvehetik a kedvünket a stílusos öltözködéstől, a kezdeti sokkot kiheverve, érdemes kidugni fejünket az óriási téli sálak szorításából. A Fashion Days stylistjai segítenek, miben is nyűgözhetjük le karácsonykor a munkatársakat, rég nem látott rokonokat és miben ragyoghatunk királynőként szilveszter varázslatos éjjelén, hiszen a 2016-os őszi/téli kollekciók bebizonyítják, milyen sokszínű is lehet a tél.

Tovább

KÜLÖNLEGES APRÓSÁGOK KARÁCSONYRA - AMINEK MI IS ÖRÜLNÉNK

karacsonyi-ajandek-lbf.JPGIdén Karácsonyra szeretnél mást is kapni, mint zoknit, bögrét, vagy vásárlási utalványt? Vagy netán gondban vagy, hogy mit vegyél a Nagyinak, Anyukádnak, vagy a kedvenc kolléganődnek? Íme néhány személyre szabott, aranyos ajándékötlet ötezer forint alatt, aminek mi is örülnénk. Hátha a Jézuska is olvassa…

Tovább

HOGYAN TÁPLÁLKOZZUNK TUDATOSAN?

tudatos-taplalkozas-lbf.jpgRengeteg külső, befolyásoló tényező hat az étkezéseinkre nap, mint nap. Azért eszünk, mert mások is esznek, mert ebédidő van, mert mérgesek, magányosak vagyunk, vagy esetleg unatkozunk. Jobban tesszük, ha a tudatos táplálkozás érdekében, ezeket elkerüljük! Ezért most mutatunk nektek pár praktikát, amit biztos, hogy meghálál a szervezetünk!  Nem kell mindegyiket egyszerre végrehajtani, amelyik tetszik, azt próbáld ki és építsd be a napjaidba.

Tovább

SZPONZORÁLT TARTALOM: #SANTACLARA – A KARÁCSONY A MIÉNK

lidl-kampany-lbf.jpgIdegeskedés, szorongás, kapkodás, csalódottság, öröm, nyugalom. Ezekkel már biztosan találkozott minden nő karácsony ünnepe alatt, és abban is biztosak vagyunk, hogy az első 4-ből sokkal több adódik, mint az utolsó 2-ből. Nos, a LIDL szerint ezen ideje változtatnunk!

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu