home.pngfacebook.pnginstagram.png


Little Black Fashion

ÍGY LEHETÜNK KÉNYELMESEK ÉS STÍLUSOSAK EGYSZERRE A MINDENNAPOKON

2016. szeptember 26. - Hajdú Mercédes

kenyelmes_outfit_lbf_lead2.jpgKi mondta, hogy csak magassarkúba lehetünk igazán csinosak és nőiesek? Nem csak ez az egy lábbeli létezik, amivel tökéletes női kinézetet varázsolhatunk magunknak, hanem bizony kényelmesebb darabok is! Mutatjuk!

Tovább

ŐSZI GARDRÓBTIPPEK MINDEN KARAKTERRE

fashiondays_oszi_gardrob_tippek0001.jpgAmilyen sokszínű az ősz, olyan sokfélék vagyunk mi, nők is. Lehetünk idén magabiztos karrieristák egy trendi nadrágkosztümben vagy bohókás művészek egy színes mintás dzsekiben. Ha kell, bedobjuk hódító énünk, de mi vagyunk a bajnokok is, akik a 24 óra kihasználásának mesterei. Aztán persze összecsapnak a hullámok a fejünk felett és lázadunk! A Fashion Days stylistjai segítenek, hogy bármilyen oldaladat is mutatod, azt a legstílusosabban tehesd, amire az idei őszi trend számtalan lehetőséget kínál.

Tovább

EZEK LETTEK HAZÁNK TOP 20 NŐI ILLATAI

parfumcenter_lead_lbf.jpgA múlthéten számoltunk be arról, hogy a Parfümcenter.hu elindított egy versenyt arról, hogy mely férfi és női illat lehet Magyarország kedvenc illatai. A múltheti nevezésekkel kiderült, hogy mely az a TOP 20 parfüm, melyek közül megválaszthatjuk hazánk kedvencét. Mutatjuk őket!

Tovább

KÜLÖNLEGES SZAPPANOKAT PRÓBÁLTUNK KI

kulonleges_szappanok_lead_lbf.jpgMinket már nagyon régóta foglalkoztatott a téma, hogy vajon milyen lehet fürdésnél kézműves szappanokat használni. Nos, úgy döntöttük, hogy hárman belevágunk egy kisebb projektbe, és kipróbáljuk, hogy aztán tapasztalatainkat megoszthassuk veled! Nézd meg, hogy miket használtunk!

Tovább

EZ A LEGÚJABB ESKÜVŐI RUHA TREND

csinald_magad_eskuvoiruha_lbf_lead.jpgValószínűleg a legtöbb lány úgy álmodja meg esküvőjét, hogy az oltárnál egy tetőtől talpig fehér ruhában állva mondja ki a boldogító igent. Manapság azonban meglepő lenne, ha nem lennének felrúgva ezek az íratlan szabályok. 

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu