Little Black Fashion

EZEK A KÖRÖMLAKKOKKAL KÉSZÜLT FESTMÉNYEK HIHETETLENÜL SZÉPEK

2016. augusztus 28. - Hajdú Mercédes

koromlakk_festmenyek_lbf-lead_1.jpgFesteni általában vízfestékkel, temperával, vagy más hasonló eszközökkel szoktak, azonban egy elképesztően kreatív művész újra fogalmazta a festészet fogalmát, ugyanis ötvözte a kreativitással, és a szépségápolással, így megalkotta nail polish-artot.

Tovább

SZETTEK HÉTVÉGI PROGRAMOKHOZ

outfit7_hetvege_lbf_lead.jpgA tévézés helyett inkább úgy döntöttél, hogy szeretnél kimozdulni? Az előre jelzések szerint nagyon jó idő lesz egész hétvégén, szóval tényleg jó lenne még egy kicsit kikapcsolódni, hiszen a nyár utolsó napjai következnek!

Tovább

A LEGÚJABB TREND: HÍRES FESTMÉNYEK SZOKNYÁKON

hires_festmenyek_szoknyakon_lbf_lead.jpgÚgy tűnik, hogy a legújabb divatőrület a rég múltba nyúl vissza, ugyanis ezúttal hírest festményeket hordhatunk szoknyáinkon, ruháinkon. Annyit elárulhatunk, hogy néhány darab rendkívül jól néz ki, és elképesztően stílusos, így biztosan el fogja nyerni tetszésed egy-kettő!

Tovább

8 STÍLUSOS FONAT A MINDENNAPOKRA

legjobb-hajfonatok-lbf-lead3.jpgTe is unod már, hogy folyamatosan csak felkötöd a hajad, és nincs semmi egyedi ötleted? Most mutatunk 8 olyan fonatot, amit gyorsan és bármikor elkészíthetsz, és persze még jól is mutatnak! Mi kipróbáltunk már párat, nekünk beváltak.

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu