facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

Őszi köröm inspirációk, amiket biztosan imádni fogsz!

2017. október 09. - Hajdú Mercédes

oszi_korominspiraciok-lbf-lead.jpgMár megint mész manikűröshöz, de nem tudod, milyen mintát akarsz? Szeretnél néhány őszies ecsetvonást, de nincs ihleted? Akkor engedd meg, hogy segítsünk neked!

Tovább

Ez annyira fehér! - Kipróbáltuk a Signal White Now Touch tollat

signal-white-now-touch-lbf-lead_1.jpgAnnyira sokat szemeztem a Signal új fehérítő tollával, és nemrég végre kipróbálhattam. A PIXIBAG júliusi kiadásába ugyanis egy ilyen fehérítő tollat rejtettek el, aminek én elképesztően örültem, na meg persze ki is próbáltam. És hogy milyen élmény volt? Az kiderül a bejegyzésből!

Tovább

A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?

amywinehouse-lbf-lead.jpgHa azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez veled sem történik másként. Nézd meg, hogy melyek életünk legikonikusabb frizkói! Egyébként néhány magyar ikont is elrejtettünk válogatásunkban...

Tovább

A Volvo bemutatta legújabb modelljét, és nem is akár hogyan - Szponzorált tartalom

209068_still_from_new_volvo_xc60_brand_film.jpgBizonyára nagyon sokan tudjuk, hogy a világ legbiztonságosabb autóit a Volvo gyártja. A technika fejlődésével azonban újabb és újabb hihetetlen dolgot hozhat létre az emberiség, amivel akár életeket is menthetnek. Bemutatjuk a Volvo XC60-as modell legújabb szuperképességét. 

Tovább

Ne keseredj el, még nincs ősz! - Nyárias cuccok, amikből be kell tankolnod a jövő évre is!

learazas-ruhak-lbf-lead.jpgA leárazások alatt is találhatunk jobbnál jobb cuccokat a boltok polcain, na meg persze a webshopok oldalain. Ne szalaszd el a remek lehetőségeket, ugyanis a következő nyár is hamarosan itt lesz, hiszen az idő olyan gyorsan repül, mintha kergetné valami. Mutatjuk, hogy mik azok a dolgok, amiket bele kell tenned a kosaradba még idén!

Tovább