facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

DOBD FEL A NYARAD NÉHÁNY STÍLUSOS CUCCAL!

2017. június 23. - Hajdú Mercédes

nyari-osszeallitas-lbf-lead.jpgMinden évszaknak megvannak a maga előnyei és hátrányai. Mivel mi nem szeretnénk a negatív dolgokkal foglalkozni, ezért inkább csak a pozitívakra fókuszálunk, és megmutatjuk Neked, hogy milyen ruhadarabokat, kiegészítőket szerezhetsz be az idei nyári szezonra! Egyébként nem csak a fesztiválokra és a nyaralásokra gondoltunk, hanem a munkahely öltözködési dilemmákban is segítünk egy picit.

Tovább

SIGNAL WHITE NOW TOUCH - SZPONZORÁLT VIDEÓ

signal-white-now-touch-lbf-lead.jpgValószínűleg nem is kell túlságosan sok bemutatkozó szöveget írnunk a Signal márkáról, hiszen tudjuk, hogy a fogfehérítő fogkrémjeik verhetetlenek! Most azonban egy különleges újdonsággal rukkoltak elő, amit mindenképpen ki kell majd próbálnod!

Tovább

LEPD MEG A PASID SZUPER CUCCOKKAL!

105b6979ec2493f175dd6287f8cfacb7.jpgSzeretnéd meglepni férjedet, élettársadat, barátodat szülinapja/névnapja alkalmából, vagy csak kedveskedni akarsz de már unod a plüssöket és az egyéb hasonló ajándék kiegészítőket? Akkor engedd meg, hogy segítsünk Neked ebben a nehéz témában, és vegyél neki valami praktikus dolgot!

Tovább

MINNIE EGERES MAGASSARKÚKÉRT RAJONGANAK KÜLFÖLDÖN - NEKED HOGY TETSZENEK?

minnie-magassarku-lbf_1.jpgDisney-fan vagy és imádod azokat a dolgokat, amik ezzel kapcsolatosak? Ráadásul még a cipőket is kedveled egy picit? Akkor jó hírünk van a számodra, ugyanis megérkeztek a cuki Minnie egeres magassarkúk! Nem kell eltúlzott dolgokra gondolni, nagyon egyszerű de mutatós darabokról van szó. Mi imádjuk őket!

Tovább

MINKET IS UTOLÉRT AZ ANANÁSZ-KAKTUSZ-FLAMINGÓ MÁNIA

ananasz_cover.jpg

Ugyan már összeszedtük nektek, hogy miket ajánlunk idén nyárra, és beszámoltunk a csillagminták új hódításáról valamint a sokat mondó feliratok újhullámjáról is, de akarva-akaratlanul utolért minket is az ananász-kaktusz-flamingó mánia... azt hiszem ennél többet nem is kell mondanunk. Idén nyáron végre játékosan is lehetünk sikkesek!

Tovább