facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

Ikonikus napszemüvegek - Így hordták őket a hírességek

2018. március 18. - Hajdú Mercédes

ikonikus-szemuvegek-lbf-lead.jpgA világsztárok frizurái után itt az ideje kivesézni a legendás napszemüvegeket is. Nézd, melyek maradtak fent azóta, illetve hogy melyek a nagy visszatérők! Vajon van közöttük olyan, amik soha nem tértek vissza hamvaikból? Tudd meg!

Tovább

Vörös rózsa, plüssmaci - Íme, a közhelymentes Valentin-napi ajándék

valentin-nap-lead-lbf.jpgKözeledik február 14-e, ám sokaknak a szerelmesek ünnepe a beígért romantika helyett csak stresszes pillanatokat okoz. Egy hazai startup azonban segít, hogy az idei Bálint-nap a szerelemről, ne pedig az ajándék kereséséről és a rohanásról szóljon!

Tovább

Ismét eljött a törpesarkú lábbelik ideje

torpesarku-magassarku-lead-lbf.jpgBár nem értem miért, a törpesarkú cipellők bizony nagyon megosztó darabnak számítanak - csak imádni és utálni lehet. Legalábbis sokak szerint. Pedig most újra divatba jött, és ismét felkerült a boltok polcaira. Az igazság az, hogy örülök neki...

Tovább

A legjobb karácsonyi program: Süss ínycsiklandó mézeskalácsokat!

mezeskalacs-lead-lbf.jpgIlyenkor már biztosan mindenki elkészítette a karácsonyi menüt, hiszen hamarosan vendégek éhező hada érkezik.  Az ebéd vagy vacsora után vannak, akik közös elfoglaltságokat keresnek (mint pl. társasjáték) de nagyszerű közös program lehet a mézeskalácsok megformázása és díszítése, és nem mellesleg desszertnek is tökéletes. Szeretnél egy szuper receptet? Akkor kattints!

Tovább