facebook.pnginstagram.pnge-mail.png


Little Black Fashion

Merre halad a sminkelés világa?

2017. február 21. - NanaB

lancome_cover.jpg

Legalább már odáig eljutottunk, hogy nem 4-5, hanem akár 15-20 árnyalatból is válogathatunk, de lássuk be, ez a színskála még mindig elég szűkös a valódi bőrárnyalatok skálájához képest... Vannak a probléma megoldására irányuló próbálkozások, de eddig talán a Lancôme jutott legközelebb. De vajon valóban ez lesz a sminkelés jövője?!

Tovább

A LEGCUKIBB ANYA ÉS LÁNYAI FOTÓK, AMIT VALAHA LÁTTUNK

anya-lanyok-lead-lbf.jpgHát van édesebb annál, amikor a szülők a gyermekeikkel fotózkodnak? Most egy édesanya fotózkodótt két lányával, akik a képeken hasonló ruhákban láthatóak. Mi nagyon imádjuk a fotósorozatot!

Tovább

MUSICAL AZ ÖRDÖG PRADÁT VISELBŐL? IGEN!

az-ordog-pradat-visel-lbf.jpgA filmet mi nagyon imádjuk, ezért nagyon várjuk már a musicalt is, bár bevalljuk őszintén, nem tudjuk, hogy mit várjunk.. Valószínűleg furcsa lesz, ettől függetlenül: mikor nézhetjük már meg?

Tovább

PRAKTIKUS MEGLEPIK VALENTIN NAPRA

valentin-nap-ajandek-otletek-pasisknak-lbf.jpgNem győzzük hangsúlyozni minden évben, hogy bár a Valentin-nap valóban egy nem tartott "ünnep" Magyarországon, mégis egyre több pár dönt úgy, hogy ők mégis meglepik egymást egy kis aprósággal. Ha nincs semmi ötleted, hogy mit vegyél férjednek, barátodnak, akkor mi segítünk Neked néhány ötlettel!

Tovább

ÉLJENEK A FARMERNADRÁGOK! - MI BIZTOSAN NEM TUDNÁNK NÉLKÜLÜK ÉLNI

farmernadrag-lbf-lead.jpgÉs biztosan tudjuk, hogy te sem! Legalábbis nem találkoztunk még olyannal, aki azt mondta, hogy "fúúj, farmernadrág"! Mi továbbra is imádjuk őket, és imádni is fogjuk amíg tehetjük!

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu