6 DOLOG, AMIT KÖNNYEN ELRONTHATSZ OTTHONOD DEKORÁLÁSA KÖZBEN

575b8271106396a7dff9265e291f7fda.jpgVannak olyan díszítési hibák, melyeket jobb, ha megpróbálunk elkerülni amennyire lehetséges.

1. Jól néz ki, de rohadtul kényelmetlen kanapé

Nem biztos, hogy mindig az a fontos, hogy jól nézzen ki. Ha egy kanapé kényelmetlen, akkor nem érdemes pénzt adni érte. Hidd el, hogy ugyan annyiért fogsz találni egy olyat ami jól néz ki, de még kényelmes is. Járj nyitott szemmel.

2. A túl trendi dolgok

Jól nézett ki a kirakatban, a magazinban... De nem ez a lényeg! Az a lényeg, hogy hogyan néz ki a te lakásodban. Biztos, hogy az az arany meztelen férfi szobor a lakásodba való?

3. Falak színei

Mindig ügyelj arra, hogy mielőtt a festék felkerülne, ellenőrízd le, hogy a megfelelő hatást fogja e elérni. Illik e a bútorokhoz, nyugató színárnyalat e stb stb.

4. A gyors szerelés

Eltört egy szék és sajnálod a pénzt újra költeni? Ne sajnáld! Majd elmész máskor nyaralni. Fontos az, hogy mi van  az otthonodban.

5. Az elrontott DIY

Ha nincs kézügyességed, akkor inkább ne próbálkozz a csináld magad dolgok elkészítésével. Amennyiben valamit megpróbálsz de rosszul sikerül, nem biztos, hogy jó ötlet feltenni az asztalodra.

6. Rosszul elhelyezett tárgyak.

Téged is idegesít az, amikor a kanapé fölé tesznek egy tükröt, és nem tudsz közelebb menni hozzá? Hát ez azért van, mert a tükör nem a kanapé fölé való.

 

Ha ezekre a hibákra odafigyelsz, akkor nagy baj nem lehet majd a dekorációkkal. Figyelj oda a legapróbb dolgokra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr496813931

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása