DIVATOS SAPKÁK A HIDEG TÉLI NAPOKRA

2345678954.jpg

A hideg napokon jobban tesszük, ha védjük a füleinket. Most összegyűjtöttem nektek néhány sapkát, és azt is elárulom nektek, hogy honnan tudjátok beszerezni őket.

 Az egyszerűség híveinek

Rengeteg színű egyszerű de nagyszerű sapikkal találkozhatunk a boltokban. Mindig próbálj meg olyan színű sapit választani, ami megy a kabátodhoz. 

456879654.jpg

1. Vans - vans.com, Budapest, Árkád

2. Nordstrom - nordstrom.com

3. Mango - mango.com, Mango üzletek

4. GILT - gilt.com

 

Feliratos sapik

Melyek egyébként elárulhatják, hogy kik vagyunk mi. Szerintem egy ilyen típusú sapkával vigyázni kell, mert nem mindegy, hogy az van a homlokunkra írva, hogy "aranyos" vagy "ribanc". Ráadásul ezeknek a sapkáknak is vannak különböző fajtái. Amitől a hideg kiráz, az az a fajta, amikor egy pink sapkára óriási arany betűkkel van írva, hogy YOLO. Ne ne ne!!!! Próbáljatok meg inkább vicces feliratú sapikat beszerezni, vagy a legjobb választás az, ha ELFELEJTENÉD ezt a típus mert borzalmasak.

878945.jpg

1. Etsy - etsy.com

2. Monki - monki.com

3. Boy London - selfridges.com

4. Bad Hair Day hat - wetseal.com

 

Pompom kedvelőinek

Mert egy kis aranyos pompom igazán fel tudja dobni a sapikat. Mostanában főként a legalsó sorban az első a legdivatosabb, de szerintem mindegyik igazán télies. Nekem valamiért a Reszkessetek betörők című film jut az eszembe róluk, és egy igazán karácsonyi hangulatot varázsol bennem.

354645.jpg

1. Mango - mango.com, Mango üzletek

2. H&M - hm.com, H&M üzletekben

3. Peek & Cloppenburg - Budapest Aréna Plaza

4. Burberry - burberry.com

Az állat kedvelőknek

Mert nincs olyan tél, hogy ne tűnjenek fel aranyos füles sapkák. Ezekről is nagyon megosztott véleményem van. Szerintem nem nehéz egy ilyen sapkát jól megtervezni és elkészíteni, mégis mindig találkozok botrányos kinézetűekkel. Az a legjobb döntés ilyenkor, hogy nem veszed meg azt amit legelsőnek találsz, hanem tovább nézelődöl még meg nem találod az "igazit".

55421023.jpg

1. Kitten - delias.com

2. Bear - psyche.co.uk

3. Pieces - pieces.com

4. H&M - hm.com, H&M üzletekben

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr676898223

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!