A FELEJTHETETLEN 2014-ES VICTORIA'S SECRET SHOW - CSODÁLATOS KÉPEK

9863164.jpg

A Victoria's Secret fehérnemű márka mindig csodálatos bemutatókkal lepi meg a divat szerelmeseit. Ez idén sem volt másképp. Azonban most Mihalik Enikő is az angyali modellek között volt. A bemutatón látszott, hogy Enikő nagyon sokat készült erre az estére. Most egy galériát állítottam össze nektek az estéről, és természetesen néhány képet találhattok Enikőről is.

---

Victoria's Secret shows are always amazing and it's always ready to suprise us. In this year we could met a hungarian model Enikő Mihalik on the VS show. We know that she was working hard for being on the catwalk yesterday night and of course she was perfect. In this article you can find some galeries about the show and Enikő.

Az angyalok először aranyszínbe borulva mutatták meg magukat a kifutón. A kollekció a Gilded Angels nevet viseli.

---

The angels were wearing beautiful golden costumes when the show started. The collection name is "Gilded Angels". Isn't it just simply amazing?

A második kollekció az Exotic Traveller címet kapta. Azt kell mondanom, hogy tényleg eléggé exotikusra sikerült.

---

The second collection name is "Exotic Traveller". I can say for sure it was totally exotic.

 

A következő kollekciót Taylor Swift csodálatos hangjával mutatták be. A kollekció a Dream Girls nevet kapta.

---

We could hear Taylor Swift's wonderful voice while we were looking on the Dream Girls collection. Here we go:

Most pedig utazzunk el tündérvilágba egy kicsit a Fairy Tair kollekcióval.

---

Let's travel to the Fairyland with "Fairy Tair" collection.

Most ideje egy kicsit rózsaszínbe burkolóznunk, hisz a következő kollekció a "Pink University" nevet viseli. (És elárulom, nem csak a neve rózsaszín...)

---

It's time to be pink for some secs. In this gallery you can find the "Pink University" collection.

 

Majd a sok (kicsit sem) kislányos kollekció után jöjjön a finálé! Vadító fekete-fehér színkombináció és az angyalok közös bulizása. Ez az: 'Angel's Ball"

---

After the pink color let's see the real wildness. Here is the final collection called "Angel's Ball" from VS 2014 show!

Száz szónak is egy a vége... A tegnapi VS bemutató csodálatos volt, mint mindig. Remélem egyszer én is élőben nézhetem végig, mert ki ne szeretne részt venni egy ilyen napon?

---

The show was totally amazing! I wish one day i can be there to see it in real because.. because who don't? Beautiful, beautiful beautiful...

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr696954081

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!