KABÁTOK KABÁTTAL - ELEGANCIA VS. LAZASÁG

456456.jpg

Én az idei kabátötletekkel nem tudok betelni. Egyszerűen minden nap látok egy újabb fazonú kabátot és rögtön szeretnék belőle egyet. A cikkben olyan elegáns és sportos kabátokat találtok melyekből biztosan te is szeretnél legalább egyet.

A. AZ ELEGÁNS SZŐRME

fashioncoat1_1.jpg

Soha nem voltam kibékülve a szőrös darabokkal azonban most valami csoda folytán megtetszettek. Természetesen én soha nem hordanék eredeti szőrmét, viszont műszőrmét miért ne? Már be is szereztem magamnak egy rövidebb mellényt. Kabátot viszont nem tudnék elképzelni magamon... vagy mégis?

Let's be little soft kittens. I did not like this kind of coats before but since girls have weared it (and i can see it everyday) becomes cool to me. I have already bought a little vest for myself.

1. BOOHOO - boohoo.com

2. Chloé - farfetch.com

3. Altuzarra - net-a-porter.com

4. River Island - riverisland.com

5. Vero Moda Martha - oliverbonas.com

6. H&M - hm.com

B. SIKKES ELEGANCIA

fashioncoat3.jpg

Na ezek azok a kabátok, melyekből 3 gardróbnyit is szívesen gyűjtenék. Persze az is közrejátszik, hogy (mint a képen is láthatod) rengeteg formája és stílusa létezik.Egyszerűen csak nagyszerűek. Bármihez fel lehet venni őket, legyen rajtad szoknya, nadrág, kis ruha.

Oh yes. These are the coats which i can't stop buying. I need more and more, and a little more of them. I can wear it with dresses, skirts, jeans, leggings so it does not matter what i am wearing. These coats are the best ever. 

1. Chicnova - chicnova.com 

2. Levand. - houseoffraser.co.uk

3. BlackFive - blackfive.com

4. Mantu - avenue32.com

5. Taifun - zalando.co.uk

6. ROCHAS - net-a-porter.com

C. FORRÓ LAZASÁG

fashioncoat2.jpg

Amikor jönnek a mínuszok, akkor nem másért nyúlok a szekrénybe, mint ezekért a darabokért. A kapucni bármikor kellhet egy nagyon hideg és borongós napon. Nem tudhatjuk, hogy mikor szakad ránk az ég. De azért ezeket a kabátokat is bármivel fel lehet venni. Bár amikor én ilyenekért nyúlok, akkor inkább farmernadrág és bakancs/csizma párosítás játszik. Fő a kényelem.

When the cold weather cames up i usually wearing similar coats. The hood is useful when it's snowing outside. You could wear these coats with everything. I always wearing it with blue or black jeans and boots. Confort > all.

1. Rosewe - rosewe.com

2. khjuo MELBY - zalando.co.uk

3. Vera Moda - veromoda.com

4. Barbour - julesb.co.uk

Ha te is megtaláltad a kedvenc stílusú kabátod, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Divatos sapkák a hideg téli napokra

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr196999061

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!