ÍGY NÉZNEK KI A VILÁG LEGDRÁGÁBB MAGASSARKÚI

diamonds_2-wallpaper-1600x1200.jpgKíváncsi vagy, hogy hogyan néznek ki a millió dollárokat érő csoda magassarkúk? Én biztos, hogy csak szekrénydíszként használnám őket... (Talán kivételt tennék akkor, ha milliárdos lennék.)

1. Stuart Weitzman Marilyn Monroe

Ez a magassarkú úgy fűződik Marilyn nevéhez, hogy az ő Swarovski fülbevalója található a rózsa közepén. A cipő most körülbelül 267 millió forintot ér.

m_536bd374fab8365a390451ec.jpg

 

2. Stuart Weitzman Ruby

Ez a magassarkú az Óz, a csodák csodája film nevéhez kötődik.. A rubin kövek mellett platinum is van a cipőn. Ez a csoda körülbelül 427 millió forintba kerül.

caspost-mostexpensiveshoes-ruby-shoe.jpeg

 

3. Stuart Weitzman Platinum Cage

Platinum és gyémánt. Ezek a csodás lábbeli összetevői. Egyébként nekem ez a személyes kedvencem. Egyszerű és nagyszerű, viszont az ára már annyira nem. Ez a magassarkú is 267 millió forintot ér körülbelül.

img9369.jpeg

 

4. Crystal Heels Million Dollar

Ez a cipő 11.00 darab kicsi gyémántból áll összesen. Biztosan sokáig tartott elkészíteni. Körülbelül 267 millió forintot ér.

imgresize_php_.jpg

 

5. Harry Winston Ruby Slippers

És még egy rubinból készült csoda. 1,350 karátnyi rubin található rajta és 50 karát gyémánt. Ehhez is Óz a nagy varázsló kötődik, mert ezt a cipőt a film 50. évfordulójára tervezte Harry Winston fia. 2 hónapot vett igénybe a rubinok felhelyezése. Ez a cippelő összesen 800 millió forintba kerül ma.

rubyshoesagain.jpg

 

6. Stuart Weitzman Cinderella

Ezt a cipőt Hamupipőke üvegcipellőjére mintázva készítette el Stuart Weitzman. A cipőn 5 karátnyi amaretto gyémánt van, ami egyébként már önmagában milliókat ér. Ez a magassarkú körülbelül 333 millió forint.

stuartweitzmancinderellaslippers.jpg

 

7. The Original Wizard of Oz Ruby

Ez az eredeti cipő a filmből, amit Judy Garland viselt. Ez a vörös csoda összesen 533 millió forintot ér.

oz-museum-red-slippers-small.jpg

 

8. Stuart Weitzman Rita Hayworth

A cipőt szintén egy fülbevaló ihlette, mégpedig Rita Hayworth színésznőé. A fülbevalón található rubin, zafír és persze rengeteg gyémánt. A cipő értéke 800 millió dollár.

sw-rita-hayworth-446x580.jpg

 

9. Stuart Weitzman Retro Rose

A cipő úgy lett tervezve, mint ha az 1940-es évekből származna. 100 karátnyi (1800 darab) kwiat gyémántból áll a rózsa az orrán. A cipő mellett lévő rózsák pedig 400 darab gyémántból állnak. Az értéke 267 millió forint. (Természetesen díszítés nélkül.)

8_stuart-weitzman-shoes-retro-rose-pumps-most-expensive1-843x580.jpg

 

Ha neked is van kedvenced, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést! Kommentben várom a véleményeteket. 
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: 9 emlékezetes címlap 2014-ből

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr317044805

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!