REGGELI KÍMÉLŐ TORNA KARLIE KLOSSAL

karlie_kloss_wallpaper6.jpgA mai szombati reggel sajnos ugyan úgy indul, mint egy átlagos hétköznapi nap. Mivel ez már a 6. munkanap a héten, egy kicsit frissítsd fel magad egy gyors és üdítő tornával. Karlie mutatja, hogy hogyan csináld.

1.

Először is a mindenki által jól ismert törzsemelés. Nincs más dolgod, mint a kezeidet elhelyezni a a válladdal egy vonalba, majd kezd el felemelni magad, de csak addig ameddig kényelmes. Ne erőltesd meg magad, mert könnyen becsípődhet a derekad.

karlie-stretch-11.gif

 

2.

A nyújtás is fontos. Tedd az egyik lábad a másik lábadnak a térdére, majd fogd meg azt a térded amin a másik lábad helyezkedik, és óvatosan kezd el hátrafelé húzni.

karlie-stretch-2.gif

 

3.

Most pedig lazítsuk el a nyakizmokat. Hajtsd oldalra a fejed, majd a füled mögé helyezd el két ujjad és egy kicsit nyomd lefelé a fejed, hogy a nyakizmaid meglazuljanak.

karlie-stretch-3.gif

 

4.

Ebben a gyakorlatban a karizmokat fogjuk megnyújtani. Tarts magad elé a kezed hajlítva, majd a behajlított karod könyökét húzd hátra, hogy a nyújtani kívánt karod teljesen a fejed mögé érkezzen.

karlie-stretch-4.gif

 

5.

Ezt a gyakorlatot szinte mindenki ismeri általános iskolából vagy középiskolából. Biztos vagyok benne, hogy te is így szoktad megnyújtani a lábaidat egy futás után, mint ahogy Karlie csinálja.

karlie-stretch-5.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr867057663

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!