ÍGY HORDJUNK TÉRD ALATTI SZOKNYÁT STÍLUSOSAN
HOW TO WEAR MIDI SKIRTS

8654645.jpg

A hosszú szoknyákhoz mindig nehéz kiválasztani a megfelelő "alkatrészeket" és ha úgy érezzük, hogy sikerült még nem biztos, hogy így is van. Most mutatok nektek néhány példát, amelyekben biztosan jól éreznéd magad.

Elegánsan

Nagyon sok olyan hosszabb szoknya van, amit inkább egy munkahelyre, egy vacsorára, vagy valamilyen jelesebb eseményre vennénk föl. A lényeg, hogy olyan felsőket és cipőket válasszunk hozzá, melyekkel ezt az eleganciát nem törjük meg, sőt inkább még feljebb fokozzuk. A képeken látható hölgyek az eleganciát inkább a vagányabb stílus felé fordították. A bőrszoknya és bőrkabát mindig tud egyidőben vagányan és sikkesen hatni. A harmadik képen pedig láthatjuk, hogy a felső abszolút a vagányabb eleganciát jelképezi. Ezt az összeállítást leginkább a munkahelyen tudnám elképzelni, főleg a lapos cipő miatt. Viszont azt is láthatjuk, hogy ezek a szoknyák jól mutatnak magassarkú nélkül is.

Elegance

There are a lot of skirts which we can only wear at work or at dinner. The only thing we have to do is that we need to choose the best upper wear and the best shoes for our midi-skirt-outfit. We can see that these three women have chosen to be a little bit rough near the elegance because they have used leather clothes. But the leather doesn't kill elegance better to say it will boost your look in a very unique way. On the 3rd woman's outfit it's more fore the workplaces than a dinner but we still like it because of the shoes. She didn't choose heels for her look and I am sure it makes her feel more comfortable but still fashionable.

2_1.jpg

Sportos

Edzőcipő, sapka, baseball pulcsi. Mi is lehetne ennél sportosabb, kényelmesebb. Dobjuk le a magassarkút és elő a sportcipőkkel! (Nem, nem konkrétan a Nike Airmax cipőkre gondoltam......) Azért a sportosságnak is vannak határai, főleg, ha egy ilyen szoknyát akarunk felvenni. Maximum csak két dolgot válassz a három közül. Mondjuk legyen az a cipő és sapka kombinációja, vagy a sapka és pulóver. De semmiféle képen nem szabad túlzásba esni. Ha mégis sikerül akkor jobban jársz, ha egy farmernadrágot veszel fel.

Let's get sporty

Training shoes, hat, baseball sweater. Let's take off the heels and get a pair of comfortable training shoes. But be careful! Don't get too sporty with midi skirt because it will look eww and more ewwww. You should get only shoes-cap combo or cap-sweater, but if you want a really cool outift then you should use only one of them. 

1_1.jpg

Bohém

Nem feltétlenül muszáj a színeket és a mintákat háttérbe szorítani. Használd őket bátran. Lehet, hogy kicsit furcsának tűnnek a szettek, de biztos lehetsz benne, hogy megragadja a tekinteteket ha egy mintákkal teli vagy színekkel teli szettet öltesz magadra. A 3. képen például láthatjuk, hogy ne féljünk használni neon színeket sötét színekkel. Lehet elsőre te is azt mondod rá, hogy ez rémes, viszont ha te magad vennéd föl tuti, hogy megszeretnéd. Már ha szereted az extrém színeket.

Bohemian

We don't have to avoid colors and patterns either. Let's use them bravely! Maybe those outfits on the pictures looking weird for the first time, but believe me they are more fashionable than anything else! On the 3rd picture there are some really wild colors combinated together but why not? It looks cool and hell yeah. Cool! If you like the extreme colors you should try to wear them as creative as you can!

3.jpg

Ha neked is tetszettek az ötletek, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk garbót nyaklánccal

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr917079881

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása