5 INSPIRÁCIÓ: HOGYAN VISELJÜNK INGET KIS RUHÁK ALATT
5 INSPIRATIONS: HOW TO WEAR A SHIRT UNDER YOUR DRESS

45646.jpgUgye te sem gondoltál még arra, hogy ruha alatt viselj hosszú ujjú pólókat? Most itt az ideje, hogy kipróbáld, ugyanis 5 olyan összeállítást mutatok, melyektől biztosan megjön a kedved..

Az egyszerűség híveinek

Nem kell más hozzá, mint egy egyszerű szürke ruha és egy egyszerű fehér ing. Na meg persze egy-két dögös ékszer és egy aranyos lábbeli. Mesés, nem igaz?

2_2.jpg

 

A titkárnők gyöngye

Ez az összeállítás engem inkább a titkárnőkre/tanárnőkre emlékeztet valamiért és nem a szemüveg miatt. De emellett nagyon csinos és igazán stílusos összeállítást láthatunk. A barna összes árnyalata plusz az ing ami olyan hatást ad a ruhának mintha egy kis gallérja lenne.. Rendkívül stílusos.

4.jpg

 

Fekete és fehér

A csíkos ing igazán jól mutat egy kis fekete ruha alatt. De nézzük csak, hogy mivel lehet feldobni egy ilyen "egyszínű" szettet. Naná, hogy egy piros kockás sállal. 

7.jpg

 

Ha már unod az egyszínű dolgokat

Igazán egyedi nem igaz? Nem csak a ruha de az összeállítás is. Megvan a fekete-fehér alap, és mégis színes az egész szett. Ez nem csak a ruhának köszönhető, hanem a megfelelő összeállításnak is. Ha minden klappol, akkor egy igazán színes mégis tökéletes kinézeted lehet.

3_1.jpg

 

Csak csíkok

Ezt a csíkos szettet sem akartam kihagyni, akkor is ha már egyről beszéltünk. Szeretném megmutatni, hogy így is össze lehet állítani mindenféle szín bevonása nélkül. Dögös és stílusos.

1_2.jpg

 

+1 Vintage megoldás

Barnát a kékkel. Miért ne? Ráadásul ez a szett tényleg a régi időket idézi elő. Az biztos, hogy a tűsarkút ennél a megoldásnál elfelejtheted, és helyette inkább használj egy kényelmes bokacsizmát.

6.jpg

Ha neked is tetszettek az ötletek, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk térd alatti szoknyát stílusosan

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr207081645

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!