4 SOHA NEM UNALMAS ÖSSZEÁLLÍTÁS
NEVER FAIL STYLE PAIRINGS

1b904cd34678f1c88eef732fba15f591.jpg

Vannak olyan összeállítások, melyek soha nem fognak kimenni a divatból. Ilyen  például a leopárdmintás ruhadarabok x piros rúzsos összeállítások. De vajon a többit is ismered?

1. Szandál zoknival

Bár nagyon sokan utálják azt látni, hogy ha valaki zoknit húz a szandálhoz. De ez kit érdekel? Az a lényeg, hogy nekünk tetszik. Könnyen lehet ezzel az összeállítással egy jó szettet összehozni, de azért csak óvatosan! Ne essünk túlzásokba.

4_1.jpg

2. Smaragdzöld és fekete

Ha van dögösebb színösszeállítás ennél.. Egyszerűen tökéletes. Stílusos, egyszerű, és nagyon nőies. Lehet elegáns hangulatú, de olyan ruhadarabokat is összeállíthatunk ilyen színekből, amiben elmehetünk a boltba vagy koktélozhatunk a barátainkkal. 

1_11.jpg

3. Bőr és csíkok

A csíkos pólók soha nem mennek ki a divatból. Idén pedig nagyobb hangsúlyt fognak kapni ezek a darabok. Ha nincs ötleted, hogy mit vegyél fel estre, akkor szedd elő a csíkos pólódat és vegyél fel hozzá valamilyen bőr darabot. Legyen az nadrág, kabát, vagy mellény. A szetted biztosan elsöprő sikert fog aratni.

2_11.jpg

4. Szőrme és farmer

A két klasszikus darab egymással nagyon ütős párost alkot. A szőrmekabát mindig jól mutat egy farmernadrággal, de a szőrme mellény sem néz ki rosszul, ha éppen egy farmer ingre vesszük fel. Mind mind megtalálható egy jól öltözött nő szekrényében. Reméljük, ez egy darabig így lesz még, és soha nem fog eltűnni a Föld színéről.

3_7.jpg

Ha te is kedveled ezeket a párosokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Copfok újraértelmezve

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr1007142401

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!