HOGY MIÉRT A KALAP AZ EGYIK LEGSTÍLUSOSABB KIEGÉSZÍTŐ? HÁT EZÉRT!
CAPS ARE STILL STYLING EVERYTHING AND EVERYONE

kristina-bazan-at-tods-ss2015.jpg

A kalap az egyik olyan kiegészítő, amit a hölgyek nagyon szívesen viselnek hosszú évek óta. Mivel milliónyi arccal rendelkezik, ezért nagyon sokféle képen lehet hordani. Most mutatok nektek néhány példát, amitől biztosan ti is megfogjátok kedvelni ezt a kiegészítőt.

1. Történelmi darabok

Tudtad, hogy kalapokat már az ókorban is hordtak? Eleinte a kalapokat társadalmi, vallási okokból hordtak, ezzel együtt pedig divattá váltak és azóta már számtalan fajtája létezik. Ráadásul egy időben a fejfedők kifejezték viselőjének társadalmi hovatartozását is.

2. Egy kalap lehet sikkes..

Talán a kalap az egyik legalkalmasabb kiegészítő arra, hogy kinézetünket sikkessé, elegánssá varázsoljuk.

2_1.jpg

3. ..de ezen kívül még rengeteg arca van

Ahogy már a leadben is írtam, a kalapoknak nagyon sok arcuk van. Felvehetjük őket egy bohókás szetthez, egy komolyabb, munkába menős összeállításhoz is, de felvehetjük buliba vagy bármikor, amikor csak szeretnénk. Annyi a dolgunk, hogy a szettünkhöz megfelelő kalapot válasszuk, és tényleg bárhol viselhetjük őket.

4. A legtöbb hölgynek jól áll

Szinte minden nő találhat kalapot az arc karakteréhez illően. Mivel nem vagyunk egyformák, és ha te azt gondolod, hogy nem állnak jól neked a kalapok, hát tévedsz! Csak meg kell találnod a megfelelő darabot. Manapság száz meg száz kalap közül válogathatunk a boltokban.

5. Kortól független

Teljesen mindegy, hogy melyik korosztály hordja. Legyen az ember 20 éves vagy 70, teljesen mindegy. A kalap az a kiegészítő amihez nem kell nézni a korunkat. A 20 évest elegánssá, a 70 évest szinte már előkelővé tudja varázsolni. 

3_1.jpg

Ha te is kedveled a kalapokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Még mindig hódít a pasztell kék

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr767189161

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!