ÍGY TARTHATJUK TISZTÁN FEHÉR TORNACIPŐNKET
HOW TO CLEAN WHITE SNEAKERS EASILY

5693143_orig.jpg

Ha szeretnénk venni egy fehér tornacipőt jobb, ha először utána járunk egy-két dolognak. Például annak, hogy hogyan tudod könnyen tisztán tartani. Egy hófehér cipő nagyon jól mutat tavasszal és nyáron a lábunkon egy jó szetthez felvéve, de ezt az összhangot már egy aprócska folt is elronthatja. Most megmutatok nektek néhány trükköt, hogy hogyan óvhatod meg lábbelid fehérségét.

1. Minden apró szennyeződést távolítsunk el róla

Amikor meglátunk egy szinte mikroszkóp méretű szennyeződést, akkor muszáj lesz azt is lepucolni cipőnkről. Ezekhez az apróbb foltokhoz használjunk folteltávolító tollakat, mert a toll hegyével csak a tisztítandó területet fogjuk elérni, így nem fog kopni a cipőnk. (Például Dr. Backmann tollak itt Magyarországon is kaphatóak.)

2. Ha súlyos a probléma, mossuk ki géppel

Természetesen nem csak akkor kell kimosnunk ha súlyos a probléma. Jó az, ha időnként beledobjuk őket a mosógépbe néhány régi törölközővel (így nem fognak furcsa hangot kiadni). Hideg vizet használjunk a mosáshoz, hogy az anyag még véletlenül se húzódjon össze. Használjunk mosószert is bátran, hiszen az fogja a szennyeződött részeket megtisztítani, illetve fehérítőt, hogy megóvhassuk cipőnk fehérségét.

ps-i-love-fashion-white-converse-sneakers.jpg

3. Szárítsd meg gépek segítsége nélkül

Ha elszánjuk magunkat, és ki akarjuk mosni a mosógépben, akkor azt még véletlenül se akkor tegyük, amikor fel akarjuk venni. A cipőknek idő kell, hogy alaposan megszáradjanak. Inkább a friss levegőn szárítsuk meg őket minthogy a szárítógépet használjuk.

4. A gumis talprészt is takarítsuk

Ezt a mosás után is tegyük meg, mert a mosógép nem mindig tudja eltávolítani a foltokat ezen a felületen. Használjunk szappanos törlőkendőt, de ha makacs a szennyeződés, akkor alkohol segítségével távolítsuk el.

Ha te is kedveled a tornacipőket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Le a melltartókkal - Ez az új divat

Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj az lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre. 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr337287835

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!