A LEGMENŐBB OUTFITEK SZILVESZTER ÉJSZAKÁRA! - A BULI NEM IS IGAZI BULI EGY SZUPER SZETT NÉLKÜL

A karácsony és a szilveszter a csillogás, az elegancia, és nem mellesleg a buli ünnepe. Ilyenkor mindenki lazít, kikapcsol, hiszen itt a 2016-os év vége. Köszöntsd az új évet egy vadító, vagy egy elegáns szettel! Mutatjuk őket!

Akik nem tudják elengedni a karácsonyt

Kis karácsony és nagy karácsony is elmúlt, de tuti, hogy vagyunk néhányan, akik még nem engedték el a szeretet ünnepét. Pedig itt az ideje, ugyanis jön az új év, és át kell hangolnunk magunkat egy bulisabb éjszakára! 

polyvore_05_2016.jpg

Bohém és szexi

 Egy bőrszoknya és egy meseszép csillogós felső, és már mehetünk is a buliba! És hogy mivel tehetnénk még szexibbé kinézetünket? Egy bohém stílusú fülbevalóval, ami igazán különlegessé fogja tenni szettünket. Ebben a szettben a hangsúly nem csak a csillogós felsőn, hanem a fülbevalón van, hiszen a cuki kis pom-pomokat nem minden nap fogjuk hordani, mert egy igazi party darab!

 

polyvore_06_2016.jpg

Elvont csillogás

 Ez a szett egy igazán különleges stílust takar, hiszen itt nem a szexiségre fektettük a hangsúlyt, hanem a különleges stílusra. Bár lehet elsőre furcsának tűnik ez a ruha egy boka feletti csizmával, de mi azt mondjuk, hogy tökéletes választás! Szerintünk a chokerek remekül mutatnak ruhákkal, így úgy gondoltuk, hogy ehhez a szetthez elmaradhatatlan. 

polyvore_07_2016.jpg

Ha már elég a csillogásból

Ideje előkapni a kicsi feketét, és már mehet is a party! Bolondítsuk meg a szettünket mesés ékszerekkel és kiegészítőkkel, melyek az egyébként egyszerű kinézetet szexissé és vonzóvá fogják tenni. Szerintünk egy igazán kényelmes és tökéletes választás, ha az új évet tökéletes outfitel szeretnénk köszönteni.

polyvore_08_2016.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6312080347

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása