PRAKTIKUS MEGLEPIK VALENTIN NAPRA

valentin-nap-ajandek-otletek-pasisknak-lbf.jpgNem győzzük hangsúlyozni minden évben, hogy bár a Valentin-nap valóban egy nem tartott "ünnep" Magyarországon, mégis egyre több pár dönt úgy, hogy ők mégis meglepik egymást egy kis aprósággal. Ha nincs semmi ötleted, hogy mit vegyél férjednek, barátodnak, akkor mi segítünk Neked néhány ötlettel!

Merci tippjei: Olyan parfüm, ami illik a személyiségéhez

Ismered a kedvenc parfümét? Akkor neked könnyű dolgod van! Azonban ha nem, akkor sincs minden veszve. Ha tudod, hogy milyen jellegű illatokat szokott "hordani" magán, akkor nincs más dolgod, mint kutatni egy, a stílusához illő parümöt. Hidd el, nagyon örülni fog neki (főleg, ha pont eltalálod az ízlését), hiszen ez mindig egy fogyó dolog.

dior-parum-ferfi-lbf.jpg

Anchor karkötő

 Anchor karkötő Valentin-napra? Naná! Vegyél neki (és magadnak) egy ilyen szuper ékszert! Ráadásul egyedivé is varázsolhatod őket, ugyanis szinte bármit gravíroztathatsz bele! Például az első találkozásotok napját, egy szivecskét, az esküvőtök napját, a dátumot, amikor összejöttetek stb. Szerintünk szuper romantikus ajándék, ráadásul nagyon stílusos is, így biztos lehetsz benne, hogy ezzel nem fogsz mellé lőni!

16425771_1341186362571205_8027550312269296188_n.jpg

Forrás: https://www.facebook.com/anchorwebshop/

Betti tippje: Stílusos karóra

A karóra elsőre egy elég klisés tippnek tűnhet, de szerintem ennél jobb klasszikus értelemben vett tárgyi ajándék nagyon kevés van. Hasznos, elegáns, és mérföldeket dob minden férfi stílusán. Ki ne örülne még egy szépségnek a kollekciójába? Így legalább tuti időben elkezdi főzni a romantikus vacsorát, mire hazaérsz a csajos délutánról... ;) Nekem most már több éve Daniel Wellington letisztult darabjai a kedvenceim és, aki esetleg nem engedhet meg magának egy több-tízezres karórát (remélem, ezt a mondatot senki nem olvassa Wellingtonéktól), annak megsúgjuk, hogy elég szuper utánzatok vannak jó áron az AliExpressen.

unnamed_1.jpg

Bea tippje: Meghív vacsorázni? Akkor légy Te a desszert felelős!

Ha már minden ajándékötletből kifogytál, akkor vedd elő a kreatív énedet, és irány a konyha! Nincs is annál jobb meglepetés, mint egy kézzel készített, isteni sütemény! Láttál már olyan férfit, aki nemet mondana egy szelet tortára? 

De hogy a végeredmény ne úgy vonuljon be kapcsolatotok történelmébe, mint a 'Fekete Valentin-nap, avagy a Nagy Tortakatasztrófa', mellékeltünk egy egyszerű és kipróbált receptet hozzá. Egyszóval Lányok, kötényre fel, lepjétek meg párotokat egy epertől roskadozó, ínycsiklandó sajttortával!
Stahl Judit- New York-i sajttorta
Hozzávaló: 
25 dkg teljes kiőrlésű lisztből készült keksz (pl. Hobbits)
10 dkg vaj
65 dkg natúr tejszínes krémsajt (Philadelphia)
15 dkg cukor
1½ evőkanál finomliszt
1 vaníliarúd
1 citrom 
1 dl tejföl
3 tojás

A tetejére:
30 dkg friss vagy felengedett, mirelit eper 
1 zacskó piros tortazselé

Előmelegítjük a sütőt 165 fokra (gázsütőn 3-as fokozat), és megcsináljuk a torta alját, azaz a vajas keszkmorzsa-kérget. A kekszet durvára daráljuk, majd folyósra olvasztjuk a vajat, és ha langyosra hűlt, összekeverjük a kekszmorzsával. Egyenletes rétegben belenyomkodjuk egy 24 cm átmérőjű, kapcsos tortaformába, és 5 perc alatt aranybarnára sütjük. Amíg kihűl, haladunk tovább. 

Kézi robotgéppel simára dolgozzuk egy nagy tálban a tejszínes sajtkrémet a cukorral, a liszttel és a tejföllel. Ezután félbevágjuk a vaníliarudat, kikapargatjuk a belsejét, és belekeverjük a sajtkrémes masszába. Belereszeljük a citrom illatos héjat, aztán egyenként hozzákeverjük a tojásokat. Még további 2-3 percig járatjuk a gépet, és amikor a keverék már sima és habos, ráöntjük a kihűlt, aranybarna morzsa-kéregre.

A tortát betesszük a meleg sütőbe, és 50 percig sütjük. Ennyi idő után nincs mese, ki kell venni, még akkor is, ha úgy látjuk, a sajtos krém nem sült teljesen át. Ahogy majd kihűl, tovább szilárdul még, ám ha túlsütjük, akkor kiszárad. Megvárjuk, hogy a torta kihűljön, aztán berakjuk 1 éjszakára a hűtőbe. 

Tálaláskor nedves késsel körbevágjuk, kiszedjük a formából, és a tetejét kirakjuk megmosott, kicsumázott eperszemekkel. Ezután elkészítjük hozzá a piros tortazselét, méghozzá pontosan úgy, ahogy az a zacskójára van írva. Ám ahelyett, hogy nyakon öntenénk vele az epreket, kenőecsetet ragadunk, és a gyümölcsöket vékonyan megfestegetjük a zselével. Ettől fényesek lesznek, és tovább frissek maradnak, mintha meztelenül hagytuk volna őket.

1 tízszeletes torta lesz belőle.

 

unnamed.jpg

A NAGY PLUSZ: Nincs társad? Lepd meg magad! Hidd el, megérdemled!

Nincs párod? Akkor se keseregj, ugyanis rád még vár valahol az igazi nagy Ő! Addig is lepd meg magad néhány szuper aprósággal, például a LUSH masszázs tömbjével! És hogy miért érdemes kipróbálnod ezt a cuki szivecskés terméket? "Az air trade bio kakaó-, és sheavaj, valamint jojobaolaj puhítja a bőröd neroli és citrommirtusz illattal elbűvölve. " Hát nem nagyszerű? Mi is kipróbálnánk! 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerd meg Te az édes illatú Avon Ultra Sexy Pink parfümöt! Kattints a képre és játssz velünk!

16266057_1265973673493752_36705546036535080_n.jpg

 

Képek forrása: myrecipes.com, facebook.com/anchorwebshop, melanieknopke.com Recept forrása: old.stahl.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9312176548

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása