EZEKBEN A SZETTEKBEN A LEGHOSSZABB ÚT IS KÉNYELMES LESZ

travel_cover.jpg

Ahogy ezt a bejegyzést írom nagyjából 4 óra választ el egy közel 15 órás repülő úttól. Innen egyértelmű az inspiráció. Ha valaki először utazik hosszabb távon nehéz lehet eldönteni, hogy mi egyszerűsíti meg az életét, akár a kocsiban, akár a repülőn, akár a biztonsági ellenőrzéseknél. Ezzel a három, Polyvore-on összerakott szettel szeretnénk egy kicsit segíteni, ha hozzám hasonlóan egy nagyobb utazás előtt álltok. Irány a nagyvilág!

facebook-follow.jpg

Outfit #1

Travel outfit

A mai szettem talán a legelsőhöz áll majd a legközelebb, de a szívem a harmadikhoz kötődik a leginkább (sajnos a melegítő már a bőrönd alján van, nincs visszaút). A kényelmet talán felesleges is emlegetnem, így ezen lépjünk is túl. Viszont összeszedtük, hogy ami az, amire még érdemes odafigyelned, ha hosszabb utazásra indulsz.

Outfit #2

travel outfit

  • a kevés ékszer

Úgy is mindent le kell venned a biztonsági kapunál, idegesítő, hidd el.

  • a szemüveg

Én magam is inkább hordok kontaktlencsét, de egy időután nem lesz kényelmes, kellemetlen lesz, nem az óceán felett félúton szeretnéd majd elkezdeni igazgatni minden másfél órás szundi között.

  • a rétegesség

Hideg van a repülőn, nem csak hűvös, hideg. Ha a nyári kánikulában repülsz, akkor is legyen nálad legalább egy hosszú kardigán és ha lehet, ne a legrövidebb nadrágodat válaszd az úthoz – bár jobb esetben lesz egy pár minipokróc a fedélzeten, amire lecsaphatsz.

  • a smink

Én a teljes no makeup híve vagyok. Sokkal egyszerűbb úgy felfrissíteni egy arckendővel vagy hidratáló spray-vel, ha nincs mit elkenni az arcodon. De egy BB-krém, szempillaspirál, on fleek szemöldök kombó minden bizonnyal senkinek sem fog fájni, szóval, ahogy a legjobban érzed magad, az lesz a legjobb döntés.

  • a kényelem

Na jó, muszáj voltam mégis megemlíteni. Légyszi, ne a legfeszesebb farmerminidbe indulj neki egy hosszú utazásnak... De ezenkívül tényleg csak annyit tudok írni, hogy akármi, amiben kényelmesen tudsz mozogni és jól érzed magad, tökéletes lesz.

Outfit #3

Travel outfit

kép forrása: http://www.randylarcombe.com.au

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8912536035

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!