Ne keseredj el, még nincs ősz! - Nyárias cuccok, amikből be kell tankolnod a jövő évre is!

learazas-ruhak-lbf-lead.jpgA leárazások alatt is találhatunk jobbnál jobb cuccokat a boltok polcain, na meg persze a webshopok oldalain. Ne szalaszd el a remek lehetőségeket, ugyanis a következő nyár is hamarosan itt lesz, hiszen az idő olyan gyorsan repül, mintha kergetné valami. Mutatjuk, hogy mik azok a dolgok, amiket bele kell tenned a kosaradba még idén!

facebook-follow.jpg

Papucsok akciósan? Nehogy elszalaszd a lehetőséget!

Tudod, nekem hatalmas lábbeli mániám van, így nálam is van amiből soha nem elég: papucs. Most vettem magamnak 2 pár papucsot, ugyanis egész nyáron nem találtam magamnak olyat, amire azt mondtam volna, hogy ez kell. Persze amikor megtalálod az igazit, akkor rá néhány nappal megtalálod a másik nagy Ő-t is, így természetesen nem hagyhattam ott szegény árvát a Vagabond polcán.

papucs-lbf.jpg

Shortok, szoknyák, lenge ingek. Ha azt hiszed, hogy ezeket nem lehet hordani ősszel is, akkor tévedsz!

Ahhoz, hogy ősszel is hordhassuk ezeket a ruhadarabok, nagy segítség a mindig szuper kiegészítő, a harisnya. Persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy tudjuk, hogy ezt nem mindenki kedveli, ettől függetlenül időközönként szuper megoldás lehet, ha nem akarsz farmernaciban dekkolni a munkahelyen. Szóval ha az akciók ideje alatt szereznél be pár új darabot, nem kell elkeseredni, hogy idén már nem veheted fel őket, hiszen számos lehetőséged lehet rá. Na de azért az ananászos, pálmafás, és a hasonló mintás dolgok szépen lapuljanak a szekrényekbe, és készítsd be jó előre a csúnya pulcsikat, a mikulásos, karácsonyfa mintás zoknikat, és a többit... (na jó, tudjuk.. ez még távol van, de az előre tervezés sosem baj, ugye?)

szoknya-ing-short-lbf.jpg

 

Megtetszett egy ruha? Ott ne hagyd!

ruhak-lbf.jpg

Ilyenkor a kiegészítőkhöz is olcsóbban juthatsz

A nyári leárazásokban nem csak az a jó, hogy a ruhákat kaphatod meg olcsóbban, de jó néhány kiegészítőt is! Légy résen, ha mászkálsz a boltokban, hiszen lehet most fogod megtalálni azt a karórát, karkötőt, amire mindig is vágytál, csak túl drága volt ahhoz, hogy megvedd. Ó, Leárazás! Mi úgy szeretünk téged!

 kiegeszitok1-lbf.jpg

 

Képek forrása: fashiondays.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr8612731818

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása