A Volvo bemutatta legújabb modelljét, és nem is akár hogyan - Szponzorált tartalom

209068_still_from_new_volvo_xc60_brand_film.jpgBizonyára nagyon sokan tudjuk, hogy a világ legbiztonságosabb autóit a Volvo gyártja. A technika fejlődésével azonban újabb és újabb hihetetlen dolgot hozhat létre az emberiség, amivel akár életeket is menthetnek. Bemutatjuk a Volvo XC60-as modell legújabb szuperképességét. 

Nagyszerű autó, hihetetlen biztonság

“Sometimes the moments that never happen, matter the most.” - vagyis ˝Néha azok a pillanatok a legjelentősebbek, amelyek soha nem történnek meg.˝ Ez az alap gondolata a Volvo legújabb modelljének, és természetesen reklámjának. Ahogyan azt a leadben is írtuk, az egyik legbiztonságosabb autómárkáról van szó. 

Te is tudod, hogy az iskolakezdéssel egy időben, az utak hemzsegnek a figyelmetlen kisgyerekektől, akiknek még nincs olyan nagy félelemérzetük, még nem alakult ki bennük az érzés, hogy például mi történik, ha kilép egy autó elé. Azt hiszik, hogy az sofőrök figyelnek rá akkor is, ha ő nem figyel. A Volvo új modellje egy igazi őrangyal, hiszen az ultramodern biztonsági technológiáknak köszönhetően elkerüli a bajt. Nagy sebességnél pihentetőbbé teszi a vezetést, ugyanis a rendszer szükség esetén finoman a kormányzásba, ezzel elősegítve a pontos iránytartást.

 

 

Persze most nem akarunk belemenni mindenféle műszaki részbe, hiszen napokig lehetne róla beszélni, hogy milyen tökéletes a funkció. Inkább engedd meg, hogy még erről a szívszorító reklámról írjunk pár szót, hiszen nagyszerű mind a mondanivalója, mind a kivitelezése (mondjuk egy ilyen elegáns és kifinomult autóhoz nem is tudnánk mást elképzelni)... A történet tökéletesen fedi a gondolatot, amit a legelső bekezdésben írtunk. Mi lett volna ha... Szerencsére nem történt semmi rossz a nagyszerű technikai fejlődésnek köszönhetően, de enélkül könnyen kerülhetett volna bajba a kislány.

209068_still_from_new_volvo_xc60_brand_film_1.jpg

209069_still_from_new_volvo_xc60_brand_film.jpg

Személyes tapasztalatok

A mi családunkban apunak van egy S80-as Volvo-ja, és mondanom se kell, hogy igazán csodálatos érzés benne utazni. Gyönyörű kívül és belül is, nem mellesleg hihetetlen kényelmes. Főleg télen, amikor a mínusz 20 fokból beülsz, és elindítod az ülésfűtést... Na ha valami, hát az isteni! De a biztonságérzetnél, amit nyújt, egyszerűen lenyűgöző. Persze nem a mostani évjáratokról beszélünk, ettől függetlenül még mindig ugyan olyan csúcsmodellnek számít, és ugyan annyira imádjuk, mint amikor kigurult a szalonból.

 

A bejegyzést a Volvo szponzorálta.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3112803624

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. A világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye, mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Ezért kell kimosni az új ruhákat!Valószínűleg mindannyian annyira örülünk az új ruháinknak, hogy másnap már szeretnénk is őket felvenni, ezért egy másodperc erejéig sem gondolkozunk el azon, hogy kimossuk-e. Pedig ha jobban...
  3. Így szólítják a macskákat más országokbanNálunk cicc-cicc, az angoloknál chh-chh-chh. A Boredpanda egy nagyon cuki összeállítással állt elő, ami szerintünk nagyon poénos és egyben érdekes lett. Nézd meg, hogy a többi országban hogyan...

FOLLOW US ON INSTAGRAM!