Átrendezte az időjárás a hétvégi programod? - #eztcsináld

esos_ido_lead-lbf.jpgBár már előre fel lehetett készülni a rossz időre, mégis a legtöbben bíztunk abban, hogy az előrejelzések tévednek. Hát úgy tűnik, hogy most sajnos nem hibáztak. Amennyiben a te programjaidat is keresztülhúzta a zuháré, akkor kattints a bejegyzésünkre és tudd meg, mit ajánlunk neked az unalom elűzéséhez!

facebook-follow.jpg

#Főzőcskézés 

Első sorban nézz szét, hogy mi van otthon, amiből kajákat, sütiket készíthetsz. Az internetről szedd le a legérdekesebb recepteket, és próbáld meg elkészíteni őket. Próbálj meg most olyanokra koncentrálni, amihez megvannak a hozzávalók, így nem kell kitenni a lábad az esőbe. Egyébként ilyenkor sem árt egy kis kimozdulás: gumicsizma, nagykabát, esernyő, és akár útnak is indulhatsz, amennyiben közel a bolt, viszont ha a város másik részébe kellene utazgatnod, akkor inkább felejtős...

tumblr_static_tumblr_mlf834kks01r4wptao1_500.jpg

#Gardróbrendezés

Mikor máskor, ha nem most?! Itt az ideje kiválogatni az idejétmúlt ruhákat, hogy az újak beférjenek a helyükre. Hajrá!

tumblr_ksom4jocix1qzcp6io1_12801.jpg

#Telefontárhely

Már alig férnek a zenék és képek a telódra? Videók meg pláne? Akkor a telefonod memóriája megérett a szelektálásra. Töröld ki a felesleges adatokat, hogy új emlékeket örökíthess meg mobiloddal. Bár nem egy szórakoztató feladat, mégis rendkívül hasznos.

tumblr-security-featured.jpg

#Pihenésésfilm

Igazából ezt akartuk első helyre tenni, mert akárki akármit mond, egy ilyen napon nincs ennél jobb program. Az eső hangja, pihenés a meleg szobában egy jó film társaságában... Mi egyszerűen csak imádjuk az őszt.

#Nagybeszélgetésacsaláddal

Üljetek le egy forrócsoki, kávé, vagy tea mellé, és beszélgessetek mindenről, amiről csak lehetséges. Ilyenkor van idő megdumálni fontosabb dolgokat, de helyet kaphatnak az apróbb fecsegések is. Közben akár egy társasjátékot is kipróbálhattok.

penguins-5-main.jpg

#Állítsösszejövöhetiszettjeidet

Minek korán kelni hétköznap csak azért, hogy kiválogathasd a ruhákat, amiket fel szeretnél venni, ha van rá egy egész hétvégéd? Amennyiben nem reggel, hanem este szoktad megtenni ezt a lépést, akkor pedig az esti perceid fognak felszabadulni. Van ennél praktikusabb dolog a világon?

shoes-fashion-illustration-lena-ker.png

#Olvasás

A filmezős, beszélgetős délutánok után (vagy előtt) ez a legjobb, amit választhatsz. Olvasd ki a könyvet, amit régóta szerettél volna, vagy fejezd be azt, amit már elkezdtél. 

tumblr_nmtu5654u9l11r9y354541280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9513114156

info@littleblackfashion.hu

No. 3

  1. Világunk legikonikusabb női hajkoronái - ugye mind megvan?Ha azt mondjuk, hogy Amy Winehouse, akkor tudod, hogy mire gondolunk? Na és ha azt mondjuk, hogy Cher? Nekünk azonnal körvonalazódnak azok a frizurák képzeletben, és biztosak vagyunk benne, hogy ez...
  2. Alternatív eljegyzési gyűrűk - Mit gondolsz róluk?Manapság nemcsak az ˝egy nagy kő legyen benne és kész˝ gyűrűk hódítanak, hanem az egyedi tervezésű, különleges kinézetű ékszerek is. Ebben a posztban megmutatjuk, hogy a bátor srácok milyen drága, és...
  3. Itt van néhány tökéletes outfit maxi ruhákkalA maxi ruhákat bárki felveheti, nem csak a fiatalság. Aki egy forró nyári napon kényelemre vágyik úgy, hogy közben divatos és stílusos akar lenni, akkor annak kötelező beszereznie egy-két szuper...

INSTAGRAM