Madárka, madárka - Ezeket a tollas cuccokat imádni fogod!

tollas-outfit-lead.jpgKicsit retró, kicsit feltűnő, de ízlésesen hordva maga a tökély! Íme néhány tollas ruhadarab és kiegészítő, amik tutira elnyerik majd tetszésed!

Feltűnő, de ízléses

Az évek alatt már minden bizonnyal sokan unjuk a csilli-villi ruhákat, viszont a flitteres, glitteres daraboknál valóban nem létezik feltűnöbb darab. Vagy mégis? Vess egy pillantást a tollfedte rucikra, amik szerintünk (egyenlőre) sokkal egyedibbek mint bármik. A 90-es években nagyon divatosnak számítottak a tollas ruhadarabok, ám kiléptek a rivaldafényből, csak úgy, mint sok más is. De mint mindannyian tudjuk, a divat ismétli önmagát, és most újra itt vannak! Örülünk? Vagy sem? Lényegtelen! Betörtek ismét, és sok-sok szekrénybe be fognak szökni.

 tollas-ruhadarabok-1.png

Bárhová felvehető

Családi ebéd, buli egy szórakozóhelyen, randi, utazás... Egyszóval mindenhová felveheted a tollas darabokat, ahol szeretnéd, hogy minden szempár rád szegeződjön. Mi inkább csak bulikba vennénk fel, de ez csak stílus kérdése. Ha elutaztok pároddal egy gyönyörű külföldi városba az új év alkalmából, akkor bizony semmiképpen se hagyd otthon, pláne ha szeretnél magadról/magatokról csodás fotókat készíteni.

 tollas-ruhadarabok-3.png

Csak elegáns stílushoz? Dehogy is!

Persze ez a ruhadarabtól függ, de miért is ne lehetne összekeverni az eleganciát a lazasággal. Sőt! Véleményünk szerint kell is! Egy cuki tollkabát fekete bőr vagy farmernacihoz? Miért ne? A magasderekú nadrágokkal is tökéletesen vagány lenne, hidd el!

tollas-ruhadarabok-2.png

Tollas kiegészítők for the win

Ha számodra kicsit túl soknak tűnik az, hogy ruhádon viseld a tollakat, akkor válogass a kiegészítők közül! Megannyi táskát és cipőt találhatsz különböző webshopokban, amikkel tutira feldobhatod kinézeted anélkül, hogy túl soknak éreznéd magad.

tollas-ruhadarabok-4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr4914495904

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása