Jöhet a bőrápoló biznisz Kardashianéknál - Íme a Kylie Skin arcápolási termékei!

kylie-jenner-skincare-littleblackfashion.jpgA Kardashian-klánt ki szereti, ki nem. Bevalljuk mi sem vagyunk nagy rajongók, de Kylie sminktermékeinek (főleg rúzsai, szájfényei) abszolút fanatikusai vagyunk. Odáig vagyunk az árnyalatokért, a külcsíny is abszolút megfogott minket, és ugyan így vagyunk a bőrápolókkal is. Nézd meg Te is miket dob piacra jövő héten a Kardashian család legfiatalabb tagjának márkája!

kovess_instagram_kozep.png

Május 22-én jönnek a termékek

Persze már régóta szóbeszéd tárgya, hogy érkeznek majd a bőrápoló kozmetikumok, és a jóslat be is következett. A márka természetesen saját Instagram-oldalt is kapott, és 3 nappal ezelőtt már egy sneak peek videót is feltöltöttek rá, amiben éppen maga Kylie Jenner reklámozza vadonatúj termékeit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kylieskin által megosztott bejegyzés,

 

Mostanra már a termékeket is megmutatták, amik szerintünk nagyon jól mutatnak a rózsaszín designos flakonokban, tubusokban, na de könyvet sem szabad a borítójáról ítélni, ahogyan azt a régi mondás tartja. Azonban ami manapság nagyon fontos: a kozmetikumokat nem kísérletezték állatokon, ezen kívül a termékek vegánok, illetve glutén, szulfát és parabén mentesek!

A feltöltött fotón arctisztító, arcradír, tonik, szérumok, hidratáló krém, szemkörnyékápoló láthatóak, amiknek mellesleg az áraik is fel vannak tűntetve. Most nem írnánk le külön mindegyikhez, de 125 dollárba kerül a képen látható szett, vagyis a Google váltó szerint (bocsi, ha nem teljesen pontos a becslés, de a Google mindig a leggyorsabb megoldás :D) nagyjából 36-37 ezer forint. Ha pedig külön-külön vásárolod őket, akkor bizony elérheti a 140 dollárt is, vagyis a 40 ezer forintot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@kylieskin által megosztott bejegyzés,

 

Nem tartjuk kizártnak, hogy nem próbálunk ki egy-két terméket, de mindenek előtt megvárjuk a külföldi véleményeket még mielőtt belefognánk a tesztelésbe. Nem tartjuk túl drágának külön-külön a szereket, de biztosan lesz szállítási díj is, ami miatt már ugrani fog az ár, szóval türelmesen kivárunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5114826274

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása