VISELJÜNK LEOPÁRD MINTÁT STÍLUSOSAN
NEM MINDENNAPI RUHADARABOK DIVATOSAN

45321312.jpg

Talán mondhatjuk azt, hogy a leopárdmintás ruhadarabok, kiegészítők még mindig a legkülönlegesebbeknek számítanak. Főleg, hogy ha tudjuk, hogy hogyan is kell hordani őket. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogy hogyan is varázsolhatunk a divatból stílust!

A leopárd mintás kabát alapdarab?

Szerintünk nincs olyan nő/lány, akinek ne lett volna életében legalább egy leopárd mintás kabátja, pulóverje. Meggyőződésünk, hogy egy ilyen kabát alapdarabnak számít egy hölgy életében, és ez nem is baj. Ha elég kreatívak vagyunk mesés szetteket állíthatunk össze segítségükkel. Létrehozhatunk sportos, kényelmes outfit-et egy rohanással teli napra, de összehozhatunk egy elegánsabb, tekintet vonzó kinézetet is.

1_22.jpg

Kreatív és stílusos

Mint ahogyan azt az előbb is írtunk, nem kötelező visszafogott szetteket létrehoznunk a leopárd mintás ruhadarabok segítségével. Válogassunk össze extrém darabokat és vegyük fel őket. Egy nem mindennapi öltözet feldobhatja kinézetünket, sőt még önbizalom növelő hatást is kelthetünk vele. Ugorjunk ki egy kicsit a szürke hétköznapokból, és próbáljunk ki valami újat, különlegeset!

2_21.jpg

Alsó vagy felső?

Teljesen mindegy. Ahogyan azt az előző montázson is láthattuk, a kettőt egyszerre is lehet kombinálni. Ha szeretnénk leopárd mintás darabot hordani, de nem szeretnénk túlságosan kitűnni, akkor próbáljuk meg visszafogottabb ruhákkal kombinálni, hogy kényelmesen érezzük magunkat. Az a lényeg, hogy mi jól érezzük magunkat a bőrünkbe. Általában egy alap színhez (ezeken a képeken legtöbbször a feketét) adják ezt a feltűnő darabot, és máris hétköznapiasabb hatást kelthetünk vele.

3_16.jpg

Ha te is szereted a leopárd mintás darabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom:Miért viselünk leopárd mintát? - Hát ezért

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr658398976

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása