HORDJUNK SPORTCIPŐT MUNKÁBA IS

sportcipok_munkaba_lbf_lead.jpgVeled is előfordult már, hogy túl sokat dolgoztál, és a magassarkú cipőt nem bírta a lábad? Nos, igen, valóban vannak ilyen kemény napok, de a kellemetlen fájdalmakat egy egyszerű megoldással simán megoldhatjuk, ugyanis a sportcipőket is hordhatjuk stílusosan úgy, hogy az egy irodába is tökéletesen passzoljon. Mutatjuk!

Maradj elegáns sportosan!

Nem muszáj mindig kosztümben és ingekben flangálnunk az irodában. Kapjunk fel egy laza, de elegáns ruhát, és vegyünk fel hozzá egy Adidas Superstart vagy egy rövid szárú Converse tornacipőt, aminek köszönhetően kényelmesen érezhetjük magunkat egész nap. Fontos, hogy az elegancia megmaradjon a kiegészítőkben is, szóval mindenképpen a ruhához válasszunk táskát illetve ékszereket, és ne a cipőhöz! Legyünk könnyedek és frissek! Már nem túl sok van hátra a nyárból, szóval élvezzük ki az utolsó heteket.

tumblr_o9w1ewqvxp1qcv7buo1_1280.png

A farmer elmaradhatatlan

Aki sokat olvas minket az tudja, hogy outfites bejegyzéseinkből nem maradhat ki a farmer. Legyen az szoknya vagy nadrág, a farmer mindent feltud dobni, ráadásul kényelmes is! Nem muszáj mindig elegáns öltözetben dolgozunk, ha csak nincs valamilyen hivatalos elintézni valónk. Egy farmer anyagból készült nadrágban mindig kényelmesnek érezhetjük magunkat, és persze sima ügy vele sportosan öltözködni.

ahr0ccuzqsuyriuyrnd3dy5ozwxsb2zhc2hpb25ibg9nlmnvbsuyrndwlwnvbnrlbnqlmkz1cgxvywrzjtjgmjaxniuyrja2jtjgb2zmlmpwzw.jpg

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

A slip on ősszel is tökéletes

Szerencsére az őszi évszak első néhány hetében még tart a jó idő, így a nyári cuccainktól nem kell rögtön elbúcsúzni, ezért a slip on cipők is maradhatnak szolgálatban. Ez a lábbeli stílusos, és egy rohanós napra tökéletes választás! Kreatív szettet lehet varázsolni segítségével, ami nem csak jól mutat, hanem még kényelmes is.

008247bc4c248ddbf77cd61ef696c5fb.jpg

És amikor beköszönt a rossz idő

Sötét színű cipőket és a pulóvereket elő! De nem kell megijednünk, ugyanis így is tökéletesen fel lehet öltözni suliba vagy munkahelyünkre, sőt! Talán még jobban mint a forróság alatt, hiszen ilyenkor lehetőségünk nyílik egy csomó ruhadarab kombinálására. Szerencsére nem kell azonnal előkapnunk a csizmákat, bakancsokat, nyugodtan szaladgálhatunk sportcipőkben, de azért azt tanácsoljuk, hogy legyenek zártabbak lábbelieink, hiszen ősszel soha nem tudhatjuk, hogy mikor szakad ránk az ég. 

spring-outfits-13.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr558903954

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása