ÍGY HORDD A VÁLL NÉLKÜLI DARABOKAT

vall-nelkuli-lbf-lead.jpgNeked is van egy olyan felsőd, amiben kidobhatod vállaidat, igaz? Akkor van egy jó hírünk a számodra, ugyanis idén is hódítanak ezek a fazonok, így úgy döntöttünk, hogy mutatunk nektek néhány ötletet, hogyan is hordd őket stílusosan!

Pasztell minden mennyiségben

A pasztell színek kellemes, nyári hangulatot idéznek, így véletlenül sem szabad kihagyni a nyári outfitekből! Ha tehetjük, akkor leendő váll nélküli felsőnket válasszuk meg ilyen csodás árnyalatokban, ugyanis elképesztően jól lehet kombinálni világosabb, főleg fehér kiegészítőkkel.

1_18.jpg

Mindegy, hogy szoknya vagy nadrág, a lényeg, hogy farmer!

Ezek a felsők iszonyat jól kombinálhatóak farmer cuccokkal, és ahogyan az alcímben is írtuk, teljesen mindegy, hogy szoknyával vagy nadrággal! Mind a kettővel hihetetlenül jól néznek ki, és egy olyan kinézetet ad nekünk, amivel bátran beállíthatunk a munkahelyünkre, de akár elmehetünk kávézni a barátnőinkkel, vagy esetleg egy lightos buliba is benézhetünk péntek este. Szellős, kényelmes, így ez az egyik legjobb választás egy kemény naphoz!

3_11.jpg

Csíkos csíkok

Nincs olyan ruhadarab, amiből ne létezne csíkos verzió. És talán ez így van jól, hiszen biztosan sokan rajongunk értük. Abszolút nem unalmas darabok, sőt! Nem kell hozzá túl öltözködni, hiszen önmagában is rendkívül jól mutat. Ha csak egy bokáig érő ruhát választunk a nyári forróságban, akkor nincs más teendőnk mint választani egy jó kis papucsot vagy sarut, amivel csak fokozhatjuk az összhatást, és nem mellesleg hihetetlenül kényelmes kombó!

2_18.jpg

Néhány ötlet az összeállításokhoz:

d06c483103b9ad6cf3d170400db088f2.jpg

e4ed974d0346df1842c89429843211c5.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr348887272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása