ÍGY LEHETÜNK KÉNYELMESEK ÉS STÍLUSOSAK EGYSZERRE A MINDENNAPOKON

kenyelmes_outfit_lbf_lead2.jpgKi mondta, hogy csak magassarkúba lehetünk igazán csinosak és nőiesek? Nem csak ez az egy lábbeli létezik, amivel tökéletes női kinézetet varázsolhatunk magunknak, hanem bizony kényelmesebb darabok is! Mutatjuk!

Vigyük magunkkal az otthon kényelmét

Egy hosszú munkanap folyamán a legfontosabb a kényelem, hiszen akkor tudunk a legjobban koncentrálni teendőinkre, ha mi magunk is tökéletesen érezzük magunkat. Természetesen nem egy mackónadrágra gondolunk itt, hanem egy kényelmes edzőcipőre, vagy egy vagány, sportos utcai cipőre, melyeket felvehetünk egy farmernadrággal, egy bő pólóval/inggel. A FashionDays oldalán rengeteg lábbeli közül válogathatunk, ha éppen nincs egy darab sem ruhatárunkban, úgyhogy mindenképpen csekkold le a webshopjukat!

kenyelmes_outfit_1_lbf.jpg

A melegítőfelsőket azért felejtsük el!

Igen, valóban nagyon kényelmes, és néhány még jól is néz ki, na de egy irodába felvenni? Lehet más, sokkal stílusosabb dolgokkal is helyettesíteni őket. Például kötött pulóverekkel, blézerekkel, vagy akár egy csinosabb poncsóval. Talán még sokkal kényelmesebbek is mint a kapucnis pulóverek, sőt, még jobban is mutatnak! Persze egy ilyen túl kényelmes outfit veszélyes lehet, ezért próbáljuk meg feldobni feltűnő, elegáns kiegészítőkkel, dobjunk fel egy halványabb (akár egy picit erősebb) sminket, és a hajunkkal is mindenképpen kezdjünk valamit!

kenyelmes_outfit_2_lbf.jpg

Szoknyában is lehetünk kényelmesek

És meg persze divatosak is! Bár én soha nem ajánlok szoknyával vagy ruhával párosítani edzőcipőket annak ellenére, hogy tényleg kényelmes összeállításról lenne szó, de én valahogy utálom, ahogyan ez a kombó kinéz. Bocsi azoktól, akik imádják, de az ízlések és pofonok.... Szóval válasszunk a szoknyához inkább egy bebújós cipőt, ami még mindig sportos, de mégsem edzőcipő, és ha túlságosan hideg van, akkor ne felejtsünk el felhúzni egy harisnyát is. Még nincs annyira hűvös, hogy a szoknyákat száműzzük ruhatárunkból, bár én soha nem szoktam (ugyanis harisnya a kulcsa mindennek!!!).

kenyelmes_outfit_3_lbf_1.jpg

Leadkép: www.noholita.fr

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5311744089

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása