KÜLÖNLEGES APRÓSÁGOK KARÁCSONYRA - AMINEK MI IS ÖRÜLNÉNK

karacsonyi-ajandek-lbf.JPGIdén Karácsonyra szeretnél mást is kapni, mint zoknit, bögrét, vagy vásárlási utalványt? Vagy netán gondban vagy, hogy mit vegyél a Nagyinak, Anyukádnak, vagy a kedvenc kolléganődnek? Íme néhány személyre szabott, aranyos ajándékötlet ötezer forint alatt, aminek mi is örülnénk. Hátha a Jézuska is olvassa…

Tea - de még milyen!

A Ginappi csodás csomagolásba bújtatott teái biztosan mosolyt csalnak mindenki arcára! Gina, az ötlet megálmodója finom Milford teákat személyre szabott üzenettel látott el, és cuki üvegcsékbe költöztette őket. Szívmelengető apróság valakinek, akit szeretsz!

karacsony_ginappi_2.jpg

karacsony_ginappi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusfürdő - egy csavarral

A brit Baylis & Harding márka tusfürdői és testápolói a Karácsonyt varázsolják a fürdőszobánkba: olyan pompás illatokban elérhetőek, mint a fehér csoki, a pirított pillecukor, vagy akár az epres cukornyalóka. Mindez mókás csomagolással párosul, aminek már a látványától is jókedvre derülünk: szőrmekucsmás brit palotaőrök masíroznak a dobozokon, de piros doubledecker busz alakú csomagolásban is megtalálhatjuk őket. Ezek a fincsiségek a Marionnaud üzleteiben érhetők el.

karacsony_baylis_harding_2.jpgkaracsony_baylis_harding.jpg



 

 

 

 

 

 

Az ünnep fényei

Nincs jobb annál, ha magát a Karácsony hangulatát ajándékozod annak, akit szeretsz. A Cotton Ball Lights fényfüzérei meleg, otthonos fényt árasztanak, amitől kedvünk támad egy finom forró csokival bekuckózni. A füzérek sokféle színvilágban elérhetőek, de te magad is megkreálhatod a neked legjobban tetsző színösszeállítást. Ha meghitt ajándékot szeretnél adni, ez a legjobb megoldás!

karacsony_gomblampa.jpgkaracsony_gomblampa_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 
Képek forrása: mondaytosundayhome.blogspot.hu, facebook.com/ginappi, cottonballlights.hu, marionnaud.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6312020821

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása