ÚJRA DIVATOSAK A CSILLAG MINTÁS CUCCOK? NEKED TETSZENEK?

csillag-minta-lbf-lead.jpgNem is olyan régen történt, amikor mindenkinek volt legalább egy olyan darabja, amin csillagok voltak: öv, táska, cipő, nadrág, és főleg pólók. Most úgy tűnik, ez a minta visszatér a divatba, és nem is akár hogyan! A legnevesebb tervezők imádják..

facebook-follow.jpg

Csillagok, csillagok...

Nagyon örülünk neki, hogy ismét divatba jön ez a retrónak számító minta. Picit sem unalmas összeállításokat lehet velük létrehozni, de azért csak óvatosan! A kevesebb néha több is lehet. Mivel ez egy feltűnő minta (főleg, ha óriási méretben vannak rányomtatva vagy varrva a ruhára), így nem kell belőle túl sok. Ha például van egy szuper csillagos ruhánk, ahhoz már ne vegyünk fel ugyan ilyen mintájú kiegészítőket, mert kissé bohókásnak tűnhetünk majd.

csillag-minta-4-lbf.jpg

Szoknyákon és nadrágokon is remekül mutatnak

Szerintünk ez a nadrág és ez a szoknya elképesztően jól néz ki. Mi azért a csillagokat fehér színben is el tudnánk képzelni, de így feketében is nagyon menők. Egy kreatív összeállításnak tuti alap darabjai, szóval ha a Te szekrényedben lapulnak ilyen nadrágok vagy szoknyák, mindenképpen vedd elő őket! Én mondjuk a szoknyát most egy sima fehér pólóval, és mondjuk egy Adidas Stan Smith-el párosítanám, hiszen hétvége felé le lehet engedni egy picit.

csillag-minta-lbf.jpg

Csillagos felsők minden mennyiségben

Ebben viszont biztosak vagyunk, hogy minden hölgy szekrényében lapul legalább egy póló vagy ing, amin csillag minták vannak. Ezeket akár felturbózhatjuk néhány bőr kiegészítővel, például bőrkabáttal, egy mutatós bőrtáskával, bőrcipővel, vagy ha kedveljük a bőrnadrágokat, akkor azzal. Azt nem mondjuk, hogy ezek hordhatóak elegáns viseletként, de egy kiruccanáshoz, kávézáshoz tökéletesen megfelelnek. Az ujj nélküli felsőt akár a H&M webshopján is beszerezheted, de biztosan találhatsz belőle az üzletekben is. Igazán nyárias viselet, nem?

csillag-minta-3-lbf.jpgMint kiegészítő? Mi az hogy!

Odáig vagyunk a csillagos ékszerekért is, mint például karkötők, vagy hatalmas csillag mintájú fülbevalók. De azért mondjuk ezt az YSL táskát is elfogadnánk.. Szóval ha annyira nem vagy oda a feltűnőbb ruhadarabokért, de szívesen hordanád őket mint kiegészítők, akkor keresgélj a táskák, a lábbelik, esetleg az ékszerek között. Tuti, hogy találni fogsz valami olyasmit, ami a fogadra való!

csillag-minta-2-lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr9112489837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása