Így parkolj a repülőtéren!

liszt_ferenc_repuloter_budapest.jpg

A nyári csúcsidőszakban az utasok előzetes online foglalással biztosíthatják helyüket a Liszt Ferenc Repülőtéren, amely egyébként júniustól tovább bővíti a parkolók kapacitását. Íme a legfontosabb tudnivalók!

kovess_instagram_kozep.png

1.Foglaljon online parkolóhelyet utazása előtt!

Utazás előtt mindenképpen ajánlott minél előbb online lefoglalni a reptéri parkolást a www.bud.hu oldalon. Az internetes foglalással ugyanis biztosítható a parkolóhely az igen zsúfolt nyári időszakban, illetve automatikussá válik a ki- és behajtás a parkolók területére. A sorompóknál a rendszámfelismerő rendszer rögtön azonosítja az autót, és az automata ki is adja a rendszám alapján a jegyet. A foglalási visszaigazolást az utazók minden esetben hozzák magukkal kinyomtatva, illetve a kapott parkolójegyet az utazás végéig őrizzék meg, mert ezzel lehet kihajtani a területről. Probléma esetén a sorompónál található „info” gombbal, illetve személyesen a Terminál Parkolóban lévő ügyfélszolgálaton kérhető segítség.

2. Az utasok több parkoló közül választhatnak!

A Budapest Airport az utasok különböző igényeire szabva többféle parkolási szolgáltatást kínál. A Business Parkoló az egyedi igényekkel rendelkező ügyfeleket várja exkluzív szolgáltatásaival: külön biztosítás és őrzés a helyszínen, kiemelt ügyfélszolgálat és ingyen busztranszfer a terminál bejáratáig. A hosszabb utazásra, nyaralásra induló utasoknak a 4-9 perces sétára elhelyezkedő Holiday Parkoló, vagy a 8-10 perc sétára lévő Holiday Lite Parkoló az ideális választás. Mindkét terület kamerával, rendszám-felismeréssel felszerelt és biztosítással védett, sőt az utazás ideje alatt extraként külső kézi autómosó szolgáltatás is igénybe vehető minden parkolóban. A kulcsot nem kell leadni; az autómosást végző cég megtalálja az autót a foglaláson szereplő rendszám alapján. ÁFA-s számla az ügyfélszolgálati irodában történő díjkifizetés esetén a helyszínen, illetve utólag 15 napon belül az eredeti jegy postai úton való beküldésével kérhető.

parkolofoto.jpg

3. Az utasok kísérői a Terminál parkolóban várakozhatnak

A kísérők, családtagok hosszabb-rövidebb várakozására a Terminál Parkoló ajánlott, ahonnan a bejáratok fedett járdán, 2-4 perc alatt megközelíthetőek. Ide költözött a parkoló-ügyfélszolgálati iroda is, és itt találhatóak a mozgáskorlátozottak számára kijelölt helyek, valamint a nagysebességű elektromos autótöltők. A bérautók felvétele és leadása átkerült a repülőtéri szálloda mögötti parkolóba. A közvetlenül a terminál épület bejáratai előtti járda mentén található Prémium Parkoló az utasok ki-beszállását, a transzfer-felvételeket szolgálja, ezért használata naponta kétszer 5 percig teljesen ingyenes.

4. Bővül a reptéri parkolókapacitás, figyelje a színkódos irányítótáblákat!

A Budapest Airport júniustól 670 hellyel bővíti a Holiday Lite parkolót, hogy kiszolgálja a növekvő utasforgalmat és parkolási igényeket. A bővítések miatt az utasoknak érdemes fokozott figyelemmel követni változásokat. A különböző repülőtéri parkolók pontos helyéről és a behajtási lehetőségekről minden esetben színkódos irányítótáblák tájékoztatják az utasokat. Az egyes parkolók helyét a mellékelt térkép mutatja.

terkep_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr5414767520

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása