ÍGY HORDJUNK GARBÓT NYAKLÁNCCAL
HOW TO WEAR TURTLENECK WITH NECKLACE

36ee3ec57bc9a8124f8382a9c9d045bc.jpgEz bizony egy nagyon kényes téma, ugyanis egy rossz mozdulat és már meg is történhet a baj. Most megmutatom nektek, hogy hogyan viselhettek tökéletesen garbót és nyakláncot együtt!

It's really hard to wear turtleneck with necklace. Just a bad step and problems will come out. Now i am going to show you, how to wear this things right together.

 

Láthatóan a garbók visszatértek a divatba, azonban még mindig nagyon sok nő nem szereti őket. Olivia Palmero azonban megmutatta, hogy igenis lehet divatosan hordani ezt a ruhadarabot is. Mégpedig a felsőjéhez tökéletesen passzoló nyaklánccal. Ha jól megnézzük az alap szettet, akkor láthatjuk, hogy egy unalmas, bordó színű összeállítást láthattunk volna a nyaklánc nélkül. Ez az ékszer ami Olivian látható egy igazán figyelemfelkeltő darab. Az én szemem is nem a szetten, hanem a nyakláncon ragadt meg legelőször. Mindenesetre ez egy olyan összeállítás, amit talán most azonnal össze tudnál szedi a gardróbodból. A lényege csak annyi, hogy a nyaklánc valamilyen összhangba legyen az összeállítás színével, vagy az összeállítás fazonjával. De legjobb lesz, ha mind a kettőre odafigyelsz, és így nem ütközhetsz akadályokba.

 

 

and now in English

 

 

 

Turtlenecks are becoming trendy again but many women may not like it. Olivia Palmero has showed us that the turtleneck can be more interesting and fashionable. She used a wonderful necklace which is cool with this burgundy skirt and sweater combo. It looks pretty, chich, and really fashionable. If we are looking on the set, we can see that this look could be so boring without that necklace. This jewelery is a attention-grabbing stuff that really steps up this outfit. I think this is a really-easy-to-recreate-at-home look so you should try to make it right now! It's just simply amazing. Isn't it?

 

 

 

 

 

 

 

Ha te is megtaláltad a kedvenc stílusú kabátod, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Kabátok kabáttal - Elegancia vs lazaság

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr917062495

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása