KIEGÉSZÍTŐK, MELYEK MINDEN SZETTET FEL TUDNAK DOBNI
THESE ACCESSORIES WILL BOOST YOUR LOOK

2e48c5e498704f936f57df6ad4409b5f.jpg

Most legtöbben óriási kövekkel kirakott nyakláncokra gondoltok, vagy egy pár csillogó cipellőre. Pedig a válasz sokkal egyszerűbb - a szőrmés kiegészítők. Ha nem hiszed el, akkor itt a bizonyíték.

Én nagyon szeretem a szőrmés dolgokat, viszont nekem szinte egy darab sincsen belőle ugyanis nem áll jól és annyira nem is érzem jól magam bennük. Viszont vannak olyan emberek akiknek kimondottan jól állnak a szőrmés kiegészítők. Azonban ha lehet, akkor soha de soha ne igazi állat szőréből készült dolgokat hordjatok. Szerintem ti is tudjátok az okokat, amiért most ezt így kijelentettem.

Manapság már mindenféle kiegészítő készül szőrméből. Táska, pénztárca, sál, sapka, kesztyű, kulcstartó stb,,, Most olyan outfit képeket mutatok nektek, melyeken a hölgyek a szőrmés táskát, a sapkát és a sálat használták kiegészítőként.

1. A sál többféle variációja

A sál talán az egyik legkényelmesebb kiegészítő az összes közül. Melegít, kényelmes és nagyon de nagyon stílusos, ahogyan azt a képek is mutatják. Érdemes jól megválasztani a szőrme színét, hogy több kabáthoz tudjuk felvenni. Így nem kell mindig pénzt kiadnunk egy másikra.

3_5.jpg

2. A bohókás sapkák

Bármennyire is poénosnak tűnnek, be kell látnunk, hogy tényleg elegánsak. Főleg, ha a megfelelő időben a megfelelő összeállításhoz vesszük fel. Én személy szerint soha nem vennék fel szőrmés sálat egy szőrmés sapkával, mert az már túlzásnak is tűnhet, ráadásul teljesen elveszti a hatását. Távolról nézve meg úgy néz ki, mint ha szakállunk lenne ami összenőtt a hajunkkal... Egy szőrmés kabát viszont belefér, ha szerencsés helyzetben hordjuk.

2_7.jpg

3. Az igazi téli táskák

Szerintem télen nagyon jól mutatnak ezek a táskák a téli kabátokkal és csizmákkal. Viszont amitől hidegrázásom van az az, amikor nyáron is hordják ezeket. Lehet, hogy egy táska nincs évszakhoz kötve, de nálam a szőrme egyenlő a téllel. El sem kezdődött vita lezárva.

1_7.jpg

Ha neked is tetszettek az ötletek, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: 5 érv a hosszú kabátok mellett

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr747103187

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása