A DIVATHETEKRŐL FEKETÉN FEHÉREN
A LEGMENŐBB FEKETE ÉS FEHÉR ÖSSZEÁLLÍTÁSOK

122545451.jpg

Amikor nézegetem a Fashion Weekes divatbemutatókat, legtöbbször a fekete és a fehér színű ruhák ragadták el a tekintetemet. A két szín egyébként is a legjobb választások közé tartozik mindennapjainkban is. Most megmutatom nektek, hogy melyek azok a ruhadarabok melyek teljesen elvarázsoltak.

Fehéren

1_15.jpg

 Fendi / Christopher Raeburn / Calvin Klein 

Személyes kedvencem a középen látható Christopher Raeburn ruha, aminek igazi nyárias hatásával teljesen elnyerte a tetszésem. Már el is képzelem egy hasonló szandállal és néhány csodás ékszerrel amiben a tengerparton ugrálnék a finom homokban. Na jó, ez csak álom. De álmodozni lehet, nem igaz? A Fendi ruhájában a két oldalt lévő gigantikus zsebek tetszenek és az, hogy a ruhának nincs mély dekoltázsa. Az utóbbi tulajdonság Calvin Klein ruhájában is teljesen megfogott.

Feketén

2_15.jpg

MaxMara / Joseph / Alberta Ferretti

Akkor most ismét a közepébe vágok, és kezdem a Joseph által tervezett ruhával ami hát.. hogy is mondjam. Mesés! Bár én ezt inkább egy kora tavaszi napon hordanám, amikor még egy kicsit csípős az idő reggel, viszont délután már annyira nem. A ruha egyértelműen tökéletesen néz ki a hosszú ujjakkal, és a felhasított alsó résszel. Nem tudom eldönteni, hogy ez a csoda most vajon inkább a sportosabb stílust képviseli, vagy inkább az elegáns, sikkes kategóriába tartozik. Szerintem ez a választás a viselőjén áll, ugyanis ha egy sportcipővel vesszük fel, akkor a hatás megmarad sportosnak, azonban ha egy magassarkút veszünk fel hozzá, akkor az eleganciát fogja képviselni. Tökéletes! 

Feketén&Fehéren

6_1.jpg

DKNY / Burberry Prorsum  / Amanda Wakeley

És most jöjjön a két szín együtt! A fehérnél és a feketénél szebb és elegáns páros talán csak az arany és fekete. És a második helyen az én ranglistámon a fekete és fehér áll. A képen látható 3 összeállítás pontosan megmutatja, hogy mennyire elegáns tud lenni ez a kombó is. 

 

-----------------

# JÁTÉK #

Szeretnélek téged meghívni egy játékra, amit a Facebookos oldalamon indítottam. További információt a játékról és a nyereményről, a https://www.facebook.com/lbfashionhun oldalon találhatsz. Légy te a szerencsés, aki egy Janka Arnoczy által tervezett noteszt nyer!

-----------------

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr907818046

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása