BEKÖSZÖNTÖTT AZ ŐSZ, ELŐ A KOCKÁS INGEKKEL
NINCS IS KÉNYELMESEBB VISELET A FAVÁGÓ INGEKNÉL

5112322154.jpg

Ősszel az egyik legkreatívabb ruhadarab a kockás ing, ugyanis rengeteg arca van. Amellett, hogy meghatározza aznapi stílusunkat, hordásának rengetegféle módja van. A cikkben megtalálhatod azt is, hogy mely boltokban juthatsz hozzá ezekhez az ingekhez!

Sportos és kényelmes

Egy kockás ing nem fogja azt mondani nekünk reggel, hogy milyen gyűrötten nézünk ki. Egy kockás ing nem fogja megmondani, mennyit egyél aznap. Viccet félretéve, a kockás ingek egyszerűek, nagyszerűek. Ha kell mindent takarnak, ha nem, akkor semmit. Fel lehet venni kreatívan egy póló vagy mellény alá, farmernadrággal, sportcipővel, néhány egyszerű kiegészítővel.

1_16.jpg

Csizmával is tökéletes

Ha nagyon fázósak vagyunk és már ősszel a csizmát/bakancsot választjuk a sportcipő helyett, akkor sem kell aggódnunk.Ezek a felsők tökéletesen mutatnak bármilyen lábbelivel, de természetesen a szín nem mindegy. Az outfitünk színét válasszuk meg megfelelően, ugyanis a kockás ing már önmagában tekintetvonzó,f őleg, ha azt valaki tökéletesen hordja.

2_16.jpg

Lazasága ellenére mindig stílusos

Azért valljuk be, hogy egy ilyen inget nem nagyon hordunk jeles eseményeken. Inkább akkor kapjuk fel, ha melóba, suliba, vagy boltba szaladunk el. Ékszereinket azonban ne hagyjuk otthon! Egy-egy karkötő egy szép nyaklánccal, tökéletesen ki tudjuk egészíteni szettünket. Egyébként maga az ing is kitudja egészíteni outfitünket ha a derekunkra kötjük ahelyett, hogy felvennénk.

Ha te is szereted a favágó ingeket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjuk a farmernadrágot ősszel

 

-----------------

# JÁTÉK #

Szeretnélek téged meghívni egy játékra, amit a Facebookos oldalamon indítottam. További információt a játékról és a nyereményről, a https://www.facebook.com/lbfashionhun oldalon találhatsz. Légy te a szerencsés, aki egy Janka Arnoczy által tervezett noteszt nyer!

-----------------

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr737824362

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása