KÉNYELMES LÁBBELIK A HIDEG IDŐSZAKRA
FALL FOR FALL

d1c8a709d3bdc1aa1ba9a923bdf4adbd.jpg

A megfelelő lábbeli beszerzése ilyenkor a legcsodálatosabb dolog. Legalább is számomra. Én imádom a cipőket, a csizmákat, a bakancsokat és akár napokat, heteket is el tudok azzal tölteni, hogy a nagy "Ő" után kutatok. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Most megmutatok nektek néhány lábbelit, melyeket érdemes egy kicsit szemügyre venni!

A sportcipők hívőinek

Ha nem tudjuk elviselni magunkon a csizmákat, bakancsokat az őszi napokon, akkor ideje sportcipők után kutatni. Még nem esik le az első hó, addig nyugodtan hordhatunk vastagabb talpú cipőket, melyekben nem fázik meg a lábunk. Én két mostanában nagyon kedvelt sportcipőt választanék erre az időszakra. A képen látható két Adidas modell teljesen megfelel egy rohanós hétköznapi napra. Amellett, hogy egy kényelmes, sportos összeállítást hozhatunk létre segítségükkel, a reggeli futást is elintézhetjük (főleg a Los Angeles modellben).

3_12.jpg

 

Bokacsizmák kedvelőinek

Szerintem nincs is kényelmesebb viselet a bokacsizmáknál. Rengeteg helyen hozzájuk lehet jutni, de nálam általában a Vagabond csizmái szokták átvészelni a teleket. Ráadásul az általuk tervezett darabok rendkívül sok oldalúak, mert tényleg végtelen stílusvariációt lehet velük létrehozni. Egyszerűen imádom őket!

4_1.jpg

 

A bakancsok és gumicsizmák rajongóinak

Idén azonban a Vagabond csizmái mellett nagy szerelmemmé vált a GANT bokáig érő gumicsizmája. Valószínűnek tartom, hogy idén erre fogom tenni a voksom. Azonban imádom a bakancsokat is. Borzalmasan nehéz a választás! A bakancsokat a legnagyobb havazásban is fel tudjuk venni, azonban egy bokacsizmához nem biztos, hogy kedvünk lesz. Szerintem nagyon fontos az, hogy úgy válasszuk meg a lábbelit, hogy annak bármikor hasznát tudjuk venni. Ha hosszútávra gondolkodunk, és már a télre készülődünk, akkor mindenképpen egy bélelt bakancsot ajánlok, és a GANT szürke színű lábbelije egy igazán jó választás.

5.jpg

Hidegben is nőiesen

Nincs olyan nő, akinek ne lenne legalább egy darab csizmája, aminek magas sarkai vannak. Én nagyon kedvelem ezeket a darabokat, azonban fagyos időkben nincs bátorságom felvenni őket. Viszont az őszből még mindig van majdnem két egész hónapunk, amit talán megúszhatunk fagyok nélkül. 

1_18.jpg

 

Ha fázósak vagyunk

Ha nagyon fázunk, akkor nincs mese. Elő a térdig érő, combig érő csizmákkal! Amikor járom a boltokat, én mindig a Stradivarius-ban találok menő combcsizmákat, vagy a PULL&BEAR boltjaiban. Ezért ezt a két boltot ajánlom a hosszúszárú csizmák kutatóinak.

2_17.jpg

Ha te is szereted a lábbeliket, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Beköszöntött az ősz, elő a kockás ingekkel

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr187889818

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása