RUHADARABOK, MELYEKRE SZÜKSÉGÜNK VAN TÉLEN
EZEK BIZONY ELENGEDHETETLEN DARABOK!

6412312321.jpg

Télen sokkal több ruhadarabra van szükségünk, mint mondjuk nyáron, hiszen ekkor rétegesen kell öltöznünk. Most megmutatom nektek, mivel kell feltöltenünk szekrényeinket, hogy mindig tökéletesen fel tudjunk öltözni.

A legfontosabb darab, a kabát

Igen tudom, valószínűleg mindenki tudja és érzi azt, hogy erre van szüksége télen. A bejegyzés lényege az, hogy télies outfiteket ajánljak, ötleteket adja az adott darab beszerzéséhez. Nos, mivel télen kabátot hordunk, így az összes szetthez adtam egy-egy kabátot. Különböző fazonúak, stílusúak. Nem árt, ha legalább van két kabátunk amit tudunk cserélgetni, hiszen ha véletlenül összekenődik az egyik, akkor a másikba tudunk "kapaszkodni". Természetesen ez a mindennapos kinézetünk összeállításában is segít, hiszen így mutathatunk valami újat magunkból. Télire én a vastag szőrmés, vagy tolltömésű kabátokat ajánlom, hiszen ezek tudnak minket melegíteni a legjobban egy hideg napon.

winter1.png

A darabok beszerzési helyéről e-mailben tudok tájékoztatást adni: lbfhuninfo@gmail.com

Kesztyű, sapka, sál!

Valószínűnek tartom, hogy van közöttünk olyan, aki ezek közül az egyiket nem szereti, és nem is szokta viselni. Azonban mindig jó, ha van a szekrényünkben mindegyikből egy-egy darab. Soha nem tudhatjuk, hogy mit tartogat nekünk a tél, és mikor kell úgy bebugyolálni magunkat, hogy csak a két szemünk látszódjon ki a ruhák alól. Ha valaki például a sapkát nem szereti, annak tudom ajánlani a kalapot. Talán az annyira nem fogja a hajunkat összekócolni. Amennyiben azt sem szeretjük, akkor a fülvédő is jó megoldás, bár ilyenkor hajhagymáink nem lesznek védve a hidegtől. Pedig higgyétek el, jó dolog az, ha a hajunkat is védjük a hidegtől. 

winter4.png

A darabok beszerzési helyéről e-mailben tudok tájékoztatást adni: lbfhuninfo@gmail.com

Csizmából soha sem elég

A lábbeli számomra mindig egy olyan dolog, amiből muszáj vagyok beszerezi legalább kettőt, hogy több stílusú szettet tudjak összehozni. Persze ebből a kettőből általában három, négy öt...... lesz. Na jó, azért túlzásokba én sem esek. Viszont jó az, ha van egy lapos talpú csizmánk, bakancsunk, és van egy magassarkúnk, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy nem e kell majd részt vennünk valamilyen jeles eseményen. Én nagyon szeretem a bélelt, pihe puha bakancsokat, de a hosszú szárú csizmákat sem vetem meg. Egy térdig, vagy combig érő csizmában biztosan nem fog beszivárogni a hó, és nem fog fázni a lábunk, viszont egy bokáig érő bakancsban ez néha sajnos megtörténik. Ettől függetlenül mind a kettő kényelmes, és rendkívül praktikus.

winter3.png

A darabok beszerzési helyéről e-mailben tudok tájékoztatást adni: lbfhuninfo@gmail.com

A zokni és a harisnya fontos!

Én minden évben azzal kezdem a telet, hogy beszerzek legalább egy térdig érő zoknit, illetve néhány harisnyát. Szoknya viseléséhez mindenképpen vegyünk fel harisnyát, és a túlságosan hideg napokhoz még nadrág alá is ajánlom. Napjainkba divatos az, hogy hosszú zoknit húzunk a szoknyához, ami egyébként tényleg kreatív, és divatos. Bár ez nem mindenkinek áll jól. Inkább az olyan lányoknak ajánlom, akiknek hosszú lábaik vannak. Ha zoknit választunk a szoknya mellé, akkor mindenképpen magassarkút alkalmazzunk lábbelinek, mert így meglesz az összhang.

winter2.png

A darabok beszerzési helyéről e-mailben tudok tájékoztatást adni: lbfhuninfo@gmail.com

A napszemüveg és az esernyő elengedhetetlen kellékek

Biztosan mindannyiunknál megtörtént már az az eset, hogy leesett az első hó, és egyszerűen nem tudtuk kinyitni a szemünket a fehérségtől. Erre az a megoldás, hogy egy napszemüveget bele kell tennünk a táskánkba, hogy fel legyünk készülve az ilyen esetekre. Nem jó az, ha ettől az egyébként gyönyörű látványtól migrénünk lesz egész nap. Velem már nagyon sokszor előfordult, hogy egész nap fájt a fejem emiatt. Esernyőre pedig azért van szükség, hogy a ruhánk ne ázzon át teljesen, ha éppen egy óriási nagy hóhullásban, vagy szakadó esőben tartunk munkába. A táskánkban legyen mindig egy összecsukható esernyő a napszemüveg mellett. Segíteni fog!

winter5.png

A darabok beszerzési helyéről e-mailben tudok tájékoztatást adni: lbfhuninfo@gmail.com

Remélem tudtam nektek segíteni néhány dologban, és tudtam ötleteket adni a jövőbeli szettek összeállításához is. Próbáljunk meg rétegesen, stílusosan öltözni egész télen!

Ha te is szereted a téli ruhadarabokat, akkor lájkold és oszd meg a bejegyzést!
Amennyiben még szeretnél tovább böngészni, akkor ezt a cikket ajánlom: Így hordjunk térd feletti csizmát stílusosan

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr648097560

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása