MEGNYITOTTA ELSŐ MAGYARORSZÁGI ÜZLETÉT A MUSETTE
ÚJ LUXUS CIPŐMÁRKA BUDAPESTEN

53123454.jpg

Olasz designerek által tervezett cipő- és táskamárka érkezett Magyarországra. Az ötlettől a novemberi budapesti boltnyitásig hat hónap alatt jutottak el. A Váci utcában nyitott reprezentatív, galéria jellegű bolt a márka artisztikus jellegét hangsúlyozza.

A Musette márka 29. márkaboltját hazánk fővárosában, Budapesten nyitotta meg a hónap elején. A márka termékei nem egyszerű kiegészítők. Megerősítik a nők eleganciáját, nőiességét, vonzerejét és báját. A kimunkált formák igazi kényelmet nyújtanak. Legalább 100 gyártási lépcsőfok során születik meg egy minőségi pénztárca vagy egy pár minőségi cipő, hogy később viselője szeretett kiegészítőjévé váljon.  A a márka egy új luxust teremt, ami eltér a megszokottól.

A márka jelenleg 29 üzlettel, 5 franchise partnerrel 4 kontinensen van jelen. „Más luxusmárkáktól eltérően a Musette megfizethető áron igyekszik kielégíteni a modern városi nő igényeit. A magyar nők külföldön, például bécsi üzletünkben is érdeklődtek a márka iránt, ezért is volt természetes, hogy a következő üzletet Budapesten nyitjuk.” – mondta Cristina Batlan tulajdonos, vezető tervező.

1cb59cfe-52c1-4673-b08a-c0b5d9a9f3cd.jpg

MUSETTE

A Musette termékek az Európai Unióban készülnek, különleges és finom alapanyagokból, exkluzív designnal, gondos odafigyeléssel. A prémium alapanyagokat környezettudatos olasz gyáraktól szerzik be, és a tervezést is olasz designer- csapat végzi Cristina Batlan vezető tervező irányításával. A tervezők munkája és odafigyelése minden részletben megjelenik.

1029a5cc-082f-462a-a2f6-e17ea70ff9f0.jpg

MUSETTE

Több stílust kínál. A 2015/16-os szezonban az Idols kollekció a legszexisebb, mely örökérvényű formáival az eleganciára és a kifinomultságra fókuszál. A Vintage termékcsalád a bohém párizsi divatot értelmezi újr. Ezzel szemben a Freedom kollekció modern designja az abszolút szabadságot tükrözik, a Toujour a kényelmes városi viselet, az Avantgarde termékek pedig különleges darabjaival nevéhez méltón a valódi fashionistákhoz szól. A Musette-nél a hagyományos esztétika a jelenkori trendekkel vegyül, a brand lényege ebben a kontrasztos jellegben rejlik. A finom és drága anyagok, az exkluzív, artisztikus design és a termékek által kínált egyedi élmény a márkát a kortárs luxus valódi szimbólumává teszik. 

486faee7-8046-47fa-b419-c62a134df3da.jpg

MUSETTE ÜZLET MEGNYITÓ

A márka Budapesten nyitott különleges ízléssel kialakított üzletet. A bolt galéria jellegű, egyedi kialakítása és a design kiválóan tükrözi a MUSETTE termékek művészi jellegét. Mint egy elegáns művészeti galériában a tárgyak, úgy jelennek meg az artisztikus kialakítású termékek a hullámos falakon. Az egész enteriőr egy designer showroom hangulatát idézi.

Amennyiben a márka felkeltette érdeklődésed, mindenképpen látogass el üzletükbe, és szeress bele Te is a Musette termékeibe.

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr998189020

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása