A SAMEA NOORI MÁRKA LEGÚJABB KOLLEKCIÓJA
ISMERD MEG TE IS!

5654645.jpg

A SAMEA NOORI 2014-ben alapult. Egy könnyed, lezser mégis nőies és elegáns vonal jellemzi. Ezen tulajdonságokat a márka legújabb 2016 tavaszi/nyári kollekciója is alátámasztja. Nézzétek meg a kollekció összes darabját, és érezzétek a nyári hőség elől elmenekült hűst.

A márka legújabb kollekcióját a perzsa költészet inspirálta. Ez egy rendkívülien erős szimbólum, ami olyan, mint egy híd ami összeköti a földi és a mennyei imázsokat. A perzsa költészet határokat, kultúrákat és hiteket keresztez a játékos és az ártatlan szerelem között.

samea_noori_8.jpg

A versek általában a szerelemről szólnak különböző stílusban. A dicséret varázslatos nyelvén szólalnak meg, de a versszakok központi témája a földi szerelem, ami a végül átformálódik a mennyei szeretetté. Mindazonáltal az egyéni minták és a könnyed anyagok a perzsiai udvar éjszakai kertjére emlékeztet minket, amikor a holdfény alatt élvezzük egy pohár bor lágy hullámait és a körülöttünk lévő színes virágokat.

A kollekció a 2016-os év tavaszi/nyári trend színeit tartalmazza, vagyis a világos illetve pasztell színárnyalatokat. 

A ruhák jellegzetessége a kontrasztban rejlik, mely a sima, tiszta forma keverékét jelenti a kézzel alkotott 3D virágok formáival, melyek két selyem réteg között találhatóak.

A virágok segítségével érezhetjük az elérhetetlen rejtett szépséget ami a mennyei angyalokra emlékeztethet minket.

 

Ha neked is tetszik a márka legújabb kollekciója, like-old a márka Facebook oldalát vagy kövesd Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr268525124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása