POWERPUFF YOURSELF - LEGYÉL TE IS POWERPUFF GIRL
HETI CUKISÁG

651231.jpg

Ugye nem kell bemutatnunk nektek a Pindúr pandúrokat? Biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian láttunk már egy pici részt ebből a meséből, ami a Cartoon Network-on ment szinte minden nap, és rengeteg gyermek nőtt fel rajta. Most újra itt vannak, ráadásul mi is részesei lehetünk a csapatnak!

Folyamatosan láttuk, hogy ismerőseink egyre több olyan cuki képet osztanak meg, melyen magukhoz hasonló powerpuff girl kreációk találhatóak. Utána néztünk ennek a jelenségnek, és megtaláltuk a magyarázatot: most mi is lehetünk pandúrok! Sajnos ez nem azt jelenti, hogy Moho Yoyo ellen fogunk harcolni, vagy azt, hogy repülni fogunk. Hanem azt, hogy elkészíthetjük mesebeli énünket a Powerpuff Yourself oldalon.

Én ilyen lettem:

animated.gif

Ha ti is kreáltok egy Powerpuff-ot magatokról, és szeretnétek, ha feltöltenénk a cukiságot Facebook oldalunkra, akkor küldjétek át nekünk üzenetben, vagy a lbfhuninfo@gmail.com e-mail címre névvel együtt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr438568744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása