MENŐ FÜRDŐRUHÁS FOTÓSOROZAT PIN-UP STÍLUSBAN
TUTI, HOGY NEKED IS TETSZENI FOG!

lead-furdoruha-pin-up-fotozas.jpgSzerintünk itt az idő, hogy a fürdőruhákról is írjunk, hiszen végre jó idő van, és lehet menni a strandra! Ha megnézed Air France Madame magazin által készített fotókat biztos, hogy te is kedvet kapsz egy kis pancsoláshoz! Gumimatracokat elő, irány a part!

Már osztottunk meg egy videót, amiben a bikini evolúcióját követhettük végig, illetve nemrég ajánlottunk néhány remek egyrészes fürdőruhát, amiket hihetetlenül stílusosan lehet hordani. De mivel fürdőrucikból sosem elég, így mutatunk egy nemrég készült fotósorozatot.

A képeket David Mushegain készítette a magazin számára. A szőke modell olyan márkákban pózol a medence mellett, mint Louis Vuitton, Gucci, Ralph Lauren, Eres stb. A szexi Constance Janlonksin kívül azért érdemes odafigyelnünk ezekre a menő retró darabokra, és ideje beterveznünk nekünk is egy-két hasonlót. A cikk végén egy fürdőruha válogatás található, amivel megpróbálunk segíteni a nagy döntésben! Reméljük sikerül megtalálnod álmaid darabját!

pin-up-furdoruha-reklam.jpg

pin-up-furdoruha-reklam10.jpg

pin-up-furdoruha-reklam2.jpg

Ha te is fürdőruhák után kutatsz mostanában, akkor adunk neked néhány ötletet:

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr108785744

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása