NE FELEJTSÜK KI A FARMERDZSEKIKET ŐSZI GARDRÓBUNKBÓL!

farmerdzseki_lbf_lead.jpgÚgy tűnik, hogy az idén a farmerdzsekik hódítanak, aminek mi borzasztóan örülünk, hiszen ezek a kabátok tényleg nagyon vagányak! Mindegy, hogy rövid vagy hosszú, idén ősszel a szettjeinkben a helye!

Lehetünk vadak

Tudni kell, hogy vannak olyan dzsekik melyeken szegecsek, minták, vagy esetleg felvarrók találhatóak (ez utóbbit akár mi magunk is elkészíthetjük). Nos, ezek igazán különleges, merész, és egyben izgalmas darabok, szóval tudnunk kell hordani őket. Mi azt ajánljuk, hogy mindenképpen nézzél szét a Fashion Days női ruházatai között, és rakd össze a megfelelő szettet, amihez felkaphatsz majd egy ilyen vagány dzsekit!

farmerdzseki_1_lbf.jpg

Lehetünk csinosan lazák

Bár a farmerdzsekiket látszólag egy séma szerint tervezik, varrják, mégis mind-mind különböző tulajdonsággal bírnak. Az előbb két szembetűnőbb darabot láthattunk, azonban most azt fogjuk megmutatni, hogy hogyan lehet egy egyszerű, sima farmerdzsekit legalább annyira lazán hordani, mint az előző kettőt. Nem kell más hozzá, mint egy ing, egy szakadt farmernadrág, egy nem túl feltűnő magassarkú (vagy pont egy feltűnőbb lapos talpú lábbeli) és voilá! Készen is van a menő szettünk!
farmerdzseki_3_lbf.jpg

De akár lehetünk visszafogottak is

Munkába vagy suliba szeretnéd felvenni ezt a praktikus kiskabátot? Akkor mindenképpen ajánlunk valami visszafogott, mégis sportosabb megoldást. A nadrágot akár le is cserélhetjük szoknyára, azonban ez nem muszáj, viszont ahhoz, hogy egy sportosabb összeállítást kapjunk, az edzőcipő szinte elengedhetetlen.

farmerdzseki_2_lbf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr6911693121

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása