PULÓVEREK, AMIKET AKÁR AZONNAL BESZEREZHETÜNK!

puloverek-lead-lbf.jpgEgyre hidegebb van, ezért (ha még nem tettük meg) ideje bővíteni a őszi/téli ruhatárunkat. Most megmutatunk neked néhány darabot, amit azonnal beszerezhetsz a webshoppokból! Válogatásra fel! 

A kötöttek

Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy ezek a pulóverek a legkényelmesebb viseletek a világon! Bár valóban egyszerű ruhadarabokról beszélünk, mégis csodákat művelhetünk velük legyen az egy magasabb nyakú, vagy garbó, vagy akár csak egy felkapós darab.. Néhány menő kiegészítő, egy jó nadrág, egy vagány lábbeli, és már kész is a szett. Figyeljünk oda, hogy mindenképpen dobjuk fel valami különlegességgel az összhatást, hogy minél sikkesebbek lehessünk!

86531231.jpg

A pulóverek a H&M webshopján találhatóak

 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

A hoodie-k

A kapucnis pulcsiknál nincs is praktikusabb viselet, főleg, ha kabátunkon éppen nincsen és a táskánkba is elfelejtettük bedobni az esernyőt. Ezek a pulóverek szintén nagyon-nagyon kényelmes viseletek, egyben rendkívül sportosak is. Szerintem a legjobb, ha ilyenkor egy tetőtől-talpig sportos outfitben vagyunk. Jöhetnek a farmernadrágok és az edzőcipők, na meg persze a sportosabb kiegészítők.

kapucnis_puloverek_lbf.jpg

A pulóverek a Stradivarius webshopján elérhetőek

 

A blézerek

Én általában úgy hívom őket, hogy az "elegáns pulcsik". Hogyha szeretnénk egy kicsit sikkesebben kinézni, akkor mindenképpen egy ilyen kiskabátot vegyünk fel. Ha csak egy sima pólóra vesszük fel, már akkor is megteszi a hatását egyébként, de ha fokozni szeretnénk, akkor az ingünket és a csinos szoknyánkat/nadrágunkat semmiképpen se hagyjuk otthon! Sokan szoktak stílust keverni velük (például egy farmerrel és sportcipővel) de én amondó vagyok, hogy ezt mindenképpen gondoljuk át először! Az elképzelés nem rossz, viszont a kivitelezésben nagyon ritka az, hogy ne csússzon be egy-egy baki. A színekre válaszuk ki megfelelően, illetve a lábbeli kiválasztásakor is nagyon figyeljünk oda!

751753_in_xl0.jpg

A blézerek a NET-A-PORTER webshoppon megtalálhatóak

Lead kép: www.ohhcouture.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr3111788035

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása