KIPRÓBÁLTUK: CUSHION ALAPOZÓ

cushion-alapozok-lbf-lead.jpgCushion alapozó? Ez mégis micsoda?  A szezon must-have szépségápolási terméke, vagy csak múló őrület? Kattints a tapasztalatainkért!

Cushion alapozó? Mi ez?

Mint megannyi forradalmi szépségipari újdonság, a cushion alapozó is Koreából kezdte meg térhódítását. A nevét a dobozban található, alapozóval átitatott párnácskáról kapta, amiből- a beépített szivaccsal párszor megnyomkodva- épp a megfelelő mennyiségű alapozót tudjuk kinyerni.

cushion-alapozo-lancome.jpg

Mitől más, mint a többi?

Nagy előnye a kompakt kiszerelés: a tükör és a szivacs már be van építve a csomagolásba, így ezeket nem kell külön magunkkal vinnünk. Praktikus, hogy nem kell belenyúlni az alapozóba, így tiszta marad a kezünk és kevésbé kerülnek az alapozóba baktériumok. A párna lyukacsos kialakítása miatt a szivacs sokkal egyenletesebben tudja felszívni az alapozót, mint egy hagyományos kiszerelésű termék esetében, így sokkal szebben lehet vele eloszlatni azt. cushion-alapozo-sok.jpg

Ezenkívül az ilyen alapozókba minden jót belepakolnak: erősen hidratálnak, egységesítik a bőrt és magas fényvédőfaktorral rendelkeznek.

Kipróbáltuk!

Ennek fényében már nagyon kíváncsi voltam, hogy a gyakorlatban mit tud ez a kis termék. Ezért a L’oréal Nude Magique Cushion SPF 29 alapozóját próbáltam ki.

 cushion-alapozo-loreal_2.jpg
cushion-alapozo-loreal.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit ígért:

  • Frissítő, könnyed formulát
  • Egyenletes bőrképet, könnyű fedést
  • Természetes, egészségesen fénylő finisht

 Mit adott:

Ez az alapozó leheletvékonyan fed, körülbelül, mint egy BB krém. Építhető, maximum közepes fedésig. Természetes, hamvas finisht biztosít, nem lesz maszkszerű tőle a sminkünk.  Egységesíti a bőrt, nem ül bele a pórusokba, és nem hozza elő a kis ráncocskákat. Nagy előnye, hogy fényvédőfaktoros, ezzel legalább nem kell bíbelődnünk.

Viszont nem szerettem, hogy nagyon fényes, nekem ez személy szerint már jóval több volt, mint az egészséges ragyogás. Nagyon rá kellett púdereznem, hogy vállalható legyen. Kombinált és zsíros bőrűeknek nem javaslom, mert pár óra után átfénylik. Illetve én egy alapozótól ennél jóval erősebb fedést várok, ez nagyon kevés. Bőrhibák eltüntetésére nem alkalmas.

 Összegzés:

Ezt a terméket azoknak ajánlom, akiknek már eleve szép bőrük van, és csak egy leheletnyi alapozót szeretnének felvinni. A smink napközbeni megigazítására is praktikus lehet. A természetes hatás hívei szeretni fogják, aki viszont erősebb fedést szeretne, annak csalódást fog okozni. Ár-érték arányban sajnos nem győzött meg.

ab88ebf2cfa904a8b09e56b3b08a5bb6.png

 

 

Képek forrása: shape.com, lancome-usa.com, loreal-paris.fr, loreal-paris.fr
Leadkép forrása: bloglovin.com

A bejegyzés trackback címe:

https://littleblackfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr111917339

Tetszenek a bejegyzéseim?

Támogasd munkámat, hogy

minél több érdekes témáról írhassak: 

INSTAGRAM

süti beállítások módosítása